Gå til innhold

Hvordan serverer dere kokt bayoneskinke?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Er det bare å varme hele skinka, el skiver dere den opp først? 
Varmes i ovn el kokes? 
Og hvilket tilbehør har man til? 
 

Anonymkode: 23872...d62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg har aldri kjøpt det selv, men mamma brukte å lage før. Tror hun kjøpte ferdig kokt skinke og bare skjærte den opp, slik som her https://www.godt.no/oppskrift/3076/bayonneskinke-med-appelsin

Om den ikke er ferdig kokt er fremgangsmåte her https://kokebloggen.no/bayonneskinke-med-kalrotstappe-og-loksaus/
 

Det er jo forslag til servering i oppskriftene i linkene, men andre forslag er sennepssaus, bernaisesaus, ris eller fløtegratinerte poteter.

Anonymkode: c9b1c...b62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker å varme den hel, syns den blir mer saftig når jeg kutter den opp etter at den er varmet.

Serverer med fløtegratinerte poteter, gulrøtter, brokkoli og rosenkål og lys saus laget på trekkekraften.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Synes det er veldig godt med ovnsbakte småpoteter, waldorfsalat, sennepsaus lagd på kokekraften og broccoli.

Evt bearnaisesaus, broccoli og poteter. 

synes også det er godt med en grønne grønnsaker som aspargesbønner og en lun potetsalat med vinagrette dressing.

Pleier å kjøpe en som er ferdig kokt, skjøre i skiver og varme dem i folie i ovnen.

Anonymkode: ace85...078

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den behøver ikke være varm. Men kan godt lunes i ovn.

Den et røkt, så kål'abistappe og poteter passer. 

Jeg er en enkel sjel...og dette er enkel mat for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...