AnonymBruker Skrevet 30. mars 2020 #1 Skrevet 30. mars 2020 Lurer litt på hva man skal se etter, og hvilke merker av stekepanner og gryter som er kjemikalfrie? Jeg har allerede ei panne i karbonstål, men jeg ønsker meg en som er større og rommer mer, samt er av et annet materiale da disse tilsynelatende ikke tåler så godt sure matvarer. Det må da være en panne som selvfølgelig ikke har plastbelegg som teflon eller lignende. Anonymkode: f318c...91c
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2020 #2 Skrevet 30. mars 2020 Bruker disse: https://www.kitchn.no/nettbutikk/gryter-og-panner/gryter-og-panner/140167-1/?gclid=Cj0KCQjwsYb0BRCOARIsAHbLPhFuxbyECgLhWmROJQVXV_wHIARS9FuIGyYInZ9vDQjCtcar3KvXNBEaAu8EEALw_wcB Veldig fornøyd. Anonymkode: 3c6fe...4ef 1
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2020 #3 Skrevet 30. mars 2020 Fra ca 35 minutter i denne podcasten snakker de om det: http://paulsaladinomd.libsyn.com/how-to-live-the-genius-life-max-lugavere-returns Rustfritt stål og støpejern. Støpejern vil gi deg litt mer jern, som kan være positivt for noen. Hvis man trenger mer jern, så kan man velge støpejern. Jeg har gode jernnivåer (ferritin) fordi jeg spiser allerede mye kjøtt, så jeg går for rustfritt stål. Anonymkode: 93981...52c 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå