AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #1 Del Skrevet 29. mars 2020 Tenkte plutselig jeg skulle bake boller,men nå så jeg at jeg hadde lagt gjærpakkene utenfor kjøleskapet og la ikke merke til det før nå. De har sikkert ligger ute i en uke,er de ubrukelige da? Anonymkode: b2af3...6b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 29. mars 2020 #2 Del Skrevet 29. mars 2020 Ta av et lite hjørne og smuldre det opp i ei skål. Tilsett lunket vann (ca 2 dl) og litt sukker (1/2 ts), og rør alt sammen. La stå i 10-15 minutter. Hvis det har dannet seg bobler, så er gjæren fortsatt aktiv og kan brukes. Hvis ikke, er den dessverre død. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå