AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #1 Skrevet 29. mars 2020 Komfyren vår er udugelig og har ikke det programmet som egner seg best for pizzasteking... Så, hvilket program egner seg best? Under- og overvarme? Vifte? Sist ble pizzabunnen bare en seig grå masse når jeg forsøkte programmet med kombinert vifte og overvarme.. Anonymkode: 814d5...ad6
petterm Skrevet 29. mars 2020 #2 Skrevet 29. mars 2020 Over og undervarme, gjerne i nedre halvdel av ovnen. Ikke vifte.
Gjest Dævendøtte Skrevet 29. mars 2020 #3 Skrevet 29. mars 2020 Steker øverst i ovnen, 250 grader helst. 8-9 min. Lager tynne bunner på forhånd, den steker jeg i 4 min på 220 grader og fryser ned. Så tar jeg opp etter behov. Bruker ikke gjær.
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #4 Skrevet 29. mars 2020 1 minutt siden, petterm skrev: Over og undervarme, gjerne i nedre halvdel av ovnen. Ikke vifte. Ok! Da satser jeg hele pizzaen på dine ord! Hvorfor langt ned? Blir bunnen bedre stekt da? Ja jeg er komplett kjøkkenidiot.. Anonymkode: 814d5...ad6
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #5 Skrevet 29. mars 2020 Over- og undervarme. Og stek gjerne pizzaen på en pizzastein eller pizzastål om du har. At bunnen ble seig og grå kan nesten høres ut som at det var deigen det var noe galt med. Og så er det viktig å ikke overlesse bunnen med for mye fyll/topping Anonymkode: 4ce0c...3a3
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #6 Skrevet 29. mars 2020 Akkurat nå, Dævendøtte skrev: Steker øverst i ovnen, 250 grader helst. 8-9 min. Lager tynne bunner på forhånd, den steker jeg i 4 min på 220 grader og fryser ned. Så tar jeg opp etter behov. Bruker ikke gjær. Du sier øverst! Petterm sier langt ned...men hvilket program tenker du da? Over- og undervarme? Anonymkode: 814d5...ad6
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #7 Skrevet 29. mars 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Over- og undervarme. Og stek gjerne pizzaen på en pizzastein eller pizzastål om du har. At bunnen ble seig og grå kan nesten høres ut som at det var deigen det var noe galt med. Og så er det viktig å ikke overlesse bunnen med for mye fyll/topping Anonymkode: 4ce0c...3a3 Har ikke noe. Bare en teit komfyr. Har ferdig pizzabunn. Brukte det da og. Den ble bare ikke skikkelig stekt. Anonymkode: 814d5...ad6
Meadow Skrevet 29. mars 2020 #8 Skrevet 29. mars 2020 Jeg synes bunnen blir best stekt hvis jeg steker på rist med bakepapir, midt i ovnen på over/undervarme. Grader står vel på pakken, men ofte 200-225.
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2020 #9 Skrevet 29. mars 2020 1 minutt siden, Meadow skrev: Jeg synes bunnen blir best stekt hvis jeg steker på rist med bakepapir, midt i ovnen på over/undervarme. Grader står vel på pakken, men ofte 200-225. Rist! Bra innspill! Kanskje jeg bør gå for rist.. Anonymkode: 814d5...ad6
Gjest Dævendøtte Skrevet 29. mars 2020 #10 Skrevet 29. mars 2020 (endret) 20 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du sier øverst! Petterm sier langt ned...men hvilket program tenker du da? Over- og undervarme? Anonymkode: 814d5...ad6 Jepp, jeg bruker over og undervarme Får alltid deilig og sprø bunn, osten smelter perfekt og alt er som det skal. Mrk, jeg legger ikke på mye fyll, lager en litt typisk italiensk pizza. Edit.. glemte noe vesentlig, jeg bruker pizzastein i ovnen, det skulle jeg kanskje skrevet. "Ulempen" er at den må varmes i 20-25 min først. Det er den tiden jeg bruker på å lage pizzaen og rydde kjøkkenet etterpå Endret 29. mars 2020 av Dævendøtte
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå