Gå til innhold

Fryse kanelboller før eller etter steking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er best, fryse ferdig stekte kanelboller eller fryse de før steking? Og hvordan skal de i såfall stekes når de tas opp?

Skrevet

Hmm, mulig det er annerledes med kanelboller. Men jeg lagde vegisterkaker jul. Det er en deig av grønnsaker og ris. Stekte noen og frøs, og frøs noen før steking. De jeg stekte først var bare å ta opp og enten tine, eller legge i ovnen til de ble ferdige, kjempegode. De jeg frøs før steking derimot, ble ikke like gode og ble til en ganske vannette smørje i panna. 

Men det kan jo være forskjellig når det er gjærbakst.. Kanskje du kan halvsteke dem, også fryse ned? Da er det jo bare å ta de opp fra fryseren og i ovnen så blir de sikkert ferske og gode når du skal spise dem.

AnonymBruker
Skrevet

Frys dr før steking, da har du klare og de er alltid ferske. Stekte fryste kanelboller blir sånne halvmjuke soggy liksom

Anonymkode: d45a4...a16

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
6 minutter siden, Plengionika skrev:

Hva er best, fryse ferdig stekte kanelboller eller fryse de før steking? Og hvordan skal de i såfall stekes når de tas opp?

Jeg bruker forresten å steke etter at de har tint. 

Anonymkode: d45a4...a16

AnonymBruker
Skrevet

Jeg halvstekter dei. Blir som ferske boller 😊

Anonymkode: 264ab...fbc

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg fryser etter steking og tiner dem i ovnen.

Anonymkode: c8e7f...961

Skrevet

Takk for svar! Vi fryser de før steking tenker jeg da 😊

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...