AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #1 Skrevet 23. mars 2020 Lager boller nå, og varmet smør og melk sammen. Ble altfor varmt, så lurer på om jeg har drept gjæren. Brukte tørrgjær. Den hever ikke.. bare å kaste eller.. ? Anonymkode: c1ffb...8db
Rumle Skrevet 23. mars 2020 #2 Skrevet 23. mars 2020 (endret) 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lager boller nå, og varmet smør og melk sammen. Ble altfor varmt, så lurer på om jeg har drept gjæren. Brukte tørrgjær. Den hever ikke.. bare å kaste eller.. ? Anonymkode: c1ffb...8db Det høres sånn ut, hvor lenge har den stått til heving? Og hvor hever du den? Endret 23. mars 2020 av Rumle
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #3 Skrevet 23. mars 2020 1 minutt siden, Rumle skrev: Det høres sånn ut, hvor lenge har den stått til heving? 45 minutter. Anonymkode: c1ffb...8db
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #4 Skrevet 23. mars 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: 45 minutter. Anonymkode: c1ffb...8db Du får veldig kompakt bakst om du bruker deigen nå ja. Gjæren er død Anonymkode: a66f0...06e
Rumle Skrevet 23. mars 2020 #5 Skrevet 23. mars 2020 (endret) 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: 45 minutter. Anonymkode: c1ffb...8db Da er den nok mest sannsynlig død ja. Endret 23. mars 2020 av Rumle
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #6 Skrevet 23. mars 2020 Hvis man har en deig uten fungerende gjær kan man tilsette ny gjær. Jeg pleier å blande ut gjæren i lunkent vann med en ss sukker, og vente til det blir liv. Så blander jeg vannet inn i deigen, til hele deigen er jevnt klissete. Til slutt elter jeg inn mel til deigen blir passe igjen. Anonymkode: 4e78f...359 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå