Gå til innhold

Prior kylling lever. Hjelp!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

 

Jeg har kjøpt pror kyllinglever. Aldri kjøpt det før eller spist lever utenom leverpostei. Så er null erfaring. 

Jeg så på en video at de klippet vekk fett og blodårer. Finner ikke noe særlig blodårer?? men klipper vekk fett og noe annet som jeg ikke skjønte hva var. 

 

Men det jeg lurte mest på var det med hinnen. Er det hinne på dem? Jeg vet ikke hvordan det skal se ut. Det var noe jeg kunne dra av på overflaten, men det var ikke lett å dra av. 

Lurer på om jeg bare kan spise hinnen om det er hinnen? Er det farlig? Blir det dårlig smak? 

For synes det var veldig vanskelig å få den av. 

 

Håper på svar! Takk for svar!! 

Anonymkode: 873e4...5fe

AnonymBruker
Skrevet

                         Noen som vet?

 

                                   😁

 

 

 

 

Anonymkode: 873e4...5fe

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

                         Noen som vet?

 

                                   😁

 

 

 

 

Anonymkode: 873e4...5fe

Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂

  • Liker 30
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, Hedy Lamarr skrev:

Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂

Jeg og haha 

Anonymkode: b244f...08b

  • Liker 7
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, Hedy Lamarr skrev:

Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂

samme her 😂 Det er jo det som står i overskriften

Anonymkode: bd23a...f9d

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, Hedy Lamarr skrev:

Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂

Samma her 😅  nesten litt skuffa 😅

Anonymkode: 4a4c2...505

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Samme her! Så for meg en kylling som spankulerte ut av butikken 🐣🐥🐤

Anonymkode: 4b4de...3ee

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Jeg tror du skal fjerne så mye av hinnen som mulig.

Anonymkode: 1d91e...179

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Åja haha ser det nå 😂😂

 Skrives kanskje i et ord hehe. 

 

Anonymkode: 873e4...5fe

AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jeg tror du skal fjerne så mye av hinnen som mulig.

Anonymkode: 1d91e...179

Men hvorfor? 

Trenger å vite om det går an å spise den for eg klarer ikke å fjerne så mye av den. Noe av leveren blir dratt med og. Trodde det var mindre stress med lever. 😅

Anonymkode: 873e4...5fe

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Nei hør her det du gjør er bare å dele den i biter så ofte ser du at den har sånn sene i midten eller som holder to stykk sammen. Det skal du skjære bort. Etter at dette er gjort kan du la de ligge litt i melk en 20 minutter ca da blir de ekstra møre. Lever skal også stekes hurtig og ikke over en lang periode da blir den veldig hard og gummi aktig. Jeg er er fra ett land der vi spiser mye forskjellige lever typer. Kylling lever har ingen hard hinne eller noe slikt. Hva skal du lage av den? En ting som er veldig enkelt og usedvanlig godt er å ta en liten stekeform, rulle opp leverbitenene i hver sin bacon strimle, samle de «stående» i formen og krydre med grillkrydder. Så 200 grader rett i ovnen til du ser bacon bli ferdig. Det er utrolig godt!!

Anonymkode: 86e9f...52c

  • Liker 4
Gjest Katarina441
Skrevet

Denne kyllingen høres ikke veldig levende ut men🤣🤣 du som falt i ordspillgryta🤣

Gjest Chroma
Skrevet

Trodde du hadde oppdaget kylling i ett av eggene fra butikken. 😄

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...