AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #1 Skrevet 23. mars 2020 Jeg har kjøpt pror kyllinglever. Aldri kjøpt det før eller spist lever utenom leverpostei. Så er null erfaring. Jeg så på en video at de klippet vekk fett og blodårer. Finner ikke noe særlig blodårer?? men klipper vekk fett og noe annet som jeg ikke skjønte hva var. Men det jeg lurte mest på var det med hinnen. Er det hinne på dem? Jeg vet ikke hvordan det skal se ut. Det var noe jeg kunne dra av på overflaten, men det var ikke lett å dra av. Lurer på om jeg bare kan spise hinnen om det er hinnen? Er det farlig? Blir det dårlig smak? For synes det var veldig vanskelig å få den av. Håper på svar! Takk for svar!! Anonymkode: 873e4...5fe
Hedy Lamarr Skrevet 23. mars 2020 #3 Skrevet 23. mars 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Noen som vet? 😁 Anonymkode: 873e4...5fe Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂 30
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #4 Skrevet 23. mars 2020 Akkurat nå, Hedy Lamarr skrev: Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂 Jeg og haha Anonymkode: b244f...08b 7
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #5 Skrevet 23. mars 2020 2 minutter siden, Hedy Lamarr skrev: Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂 samme her 😂 Det er jo det som står i overskriften Anonymkode: bd23a...f9d 6
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #6 Skrevet 23. mars 2020 2 minutter siden, Hedy Lamarr skrev: Nei, jeg gikk bare inn i tråden fordi jeg trodde en Prior-kylling du hadde kjøpt var levende 😂 Samma her 😅 nesten litt skuffa 😅 Anonymkode: 4a4c2...505 4
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #7 Skrevet 23. mars 2020 Samme her! Så for meg en kylling som spankulerte ut av butikken 🐣🐥🐤 Anonymkode: 4b4de...3ee 4
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #8 Skrevet 23. mars 2020 Jeg tror du skal fjerne så mye av hinnen som mulig. Anonymkode: 1d91e...179 2
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #9 Skrevet 23. mars 2020 Åja haha ser det nå 😂😂 Skrives kanskje i et ord hehe. Anonymkode: 873e4...5fe
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #10 Skrevet 23. mars 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg tror du skal fjerne så mye av hinnen som mulig. Anonymkode: 1d91e...179 Men hvorfor? Trenger å vite om det går an å spise den for eg klarer ikke å fjerne så mye av den. Noe av leveren blir dratt med og. Trodde det var mindre stress med lever. 😅 Anonymkode: 873e4...5fe 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2020 #11 Skrevet 23. mars 2020 Nei hør her det du gjør er bare å dele den i biter så ofte ser du at den har sånn sene i midten eller som holder to stykk sammen. Det skal du skjære bort. Etter at dette er gjort kan du la de ligge litt i melk en 20 minutter ca da blir de ekstra møre. Lever skal også stekes hurtig og ikke over en lang periode da blir den veldig hard og gummi aktig. Jeg er er fra ett land der vi spiser mye forskjellige lever typer. Kylling lever har ingen hard hinne eller noe slikt. Hva skal du lage av den? En ting som er veldig enkelt og usedvanlig godt er å ta en liten stekeform, rulle opp leverbitenene i hver sin bacon strimle, samle de «stående» i formen og krydre med grillkrydder. Så 200 grader rett i ovnen til du ser bacon bli ferdig. Det er utrolig godt!! Anonymkode: 86e9f...52c 4
Gjest Katarina441 Skrevet 23. mars 2020 #12 Skrevet 23. mars 2020 Denne kyllingen høres ikke veldig levende ut men🤣🤣 du som falt i ordspillgryta🤣
Gjest Chroma Skrevet 23. mars 2020 #13 Skrevet 23. mars 2020 Trodde du hadde oppdaget kylling i ett av eggene fra butikken. 😄
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå