AnonymBruker Skrevet 22. mars 2020 #1 Skrevet 22. mars 2020 Hei! Er det noen som har erfaring med vannkefir? Jeg bruker Gry Hammer sine vannkefirkorn, samt hennes oppskrift. Men jeg får ikke kullsyre! Jeg bruker økologisk rårørsukker og økologiske rosiner. Dette står på benk (med tekstilklede over seg) i 48 timer. Deretter tar jeg ut vannkefirkorn og rosiner. Siler vannkefir over i flaske med lufttett kork. Dette står i kjøleskap i 12-24 timer. Ingen kullsyre. Dette har jeg gjort 3 ganger. Ingenting. Noen som har peiling? Anonymkode: ae04a...5df
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå