AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #1 Skrevet 19. mars 2020 Jeg fant tørr pizzagjær fra 2013(!) baki skapet i sted. Kan jeg bruke den til å lage f.eks. boller?:P Eller er den dævv? Anonymkode: 2d2b9...f29
StyrmannM Skrevet 19. mars 2020 #2 Skrevet 19. mars 2020 (endret) 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg fant tørr pizzagjær fra 2013(!) baki skapet i sted. Kan jeg bruke den til å lage f.eks. boller?:P Eller er den dævv? Anonymkode: 2d2b9...f29 Test den. Bland ut i 1 dl varmt vann og 1 ta sukker. Vent ca 10 min. Setter det igang gjæring kan du bare bruke den fant video: Endret 19. mars 2020 av StyrmannM La til video
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #3 Skrevet 19. mars 2020 😄 Kult! Så jeg kan bruke gjæren jeg tester i vann slik som dette? Anonymkode: 2d2b9...f29 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #4 Skrevet 19. mars 2020 Jeg brukte en gjær som gikk ut for et år siden og det funket fint. Vet ikke om det er så mye futt i gjær fra 2013 😄 Anonymkode: 1636e...b1e
StyrmannM Skrevet 19. mars 2020 #5 Skrevet 19. mars 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: 😄 Kult! Så jeg kan bruke gjæren jeg tester i vann slik som dette? Anonymkode: 2d2b9...f29 Jepp. Bobler det, så virker den:)
dillyduzit Skrevet 19. mars 2020 #6 Skrevet 19. mars 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: 😄 Kult! Så jeg kan bruke gjæren jeg tester i vann slik som dette? Anonymkode: 2d2b9...f29 Jepp og om den blomster, kan du selvfølgelig bruke den du testet med! 1
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #7 Skrevet 19. mars 2020 Det går fint, test om den bobler, som de over skriver. Anonymkode: d562e...e5a
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #8 Skrevet 19. mars 2020 Flotte greier:D Om den bobler veldig lite kanskje jeg bør bruke 1 og en halv? Selv om oppskriften sier 1? Anonymkode: 2d2b9...f29 1
Eneri Skrevet 19. mars 2020 #9 Skrevet 19. mars 2020 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Flotte greier:D Om den bobler veldig lite kanskje jeg bør bruke 1 og en halv? Selv om oppskriften sier 1? Anonymkode: 2d2b9...f29 Ja, da kan du gjerne bruke litt ekstra gjær. Evt hive oppi litt bakepulver sammen med 'litt slapp gjær' .
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #10 Skrevet 19. mars 2020 Så bra!:D Da blir det boller i helga gitt:) Tusen takk for hjelpen! Anonymkode: 2d2b9...f29
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå