lakrisbåt Skrevet 14. juni 2005 #1 Skrevet 14. juni 2005 Er alene hjemme og tenkte jeg skulle lage fisk - har en dypfryst laksefilet. Utenpå pakken står det at den kan tilberedes i stekeovn, og det jeg lurer på er egentlig bare hva som er lurt å legge den i/på mens den er i ovnen?
Arkana Skrevet 15. juni 2005 #2 Skrevet 15. juni 2005 På stekebrett med folie under, pakket helt inn i folie, i ildfast form..... hva som passer deg. Skal du tilsette en del væske o.l. sammen med laksen er det best med ildfast form ellers renner det lett ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå