Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Heia! 

Er det noen kokke-eksperter som kan hjelpe meg? Jeg skulle lage bananbiter med sjokoladedekk over. De første bitene ble perfekte, og stivnet med en gang. Men etter en liten stund, tenkte jeg at sjokoladen kanskje ble litt for bitter. Så jeg tok litt melk i den. Konsistensen ble ikke den sammen.... Sjokoladen smaker enda mer bittert nå enn de som jeg laget uten melk. Sjokoladen stivner heller ikke, den blir bare "tykkere i konsistensen". Jeg har også noe til overs, hva kan jeg gjøre med det? Det er alt for bittert å spise, og jeg tviler på at det stivner. Går det ann å ta melis oppi for å få det mindre bittert? Kan jeg bruke det hvis jeg vil lage varm kakao? Jeg vil helst ikke kaste det. 

Jeg er småirritert på meg selv som tok melk i det, men gjort er gjort.... 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...