Danseren01 Skrevet 17. mars 2020 #1 Skrevet 17. mars 2020 Heia! Er det noen kokke-eksperter som kan hjelpe meg? Jeg skulle lage bananbiter med sjokoladedekk over. De første bitene ble perfekte, og stivnet med en gang. Men etter en liten stund, tenkte jeg at sjokoladen kanskje ble litt for bitter. Så jeg tok litt melk i den. Konsistensen ble ikke den sammen.... Sjokoladen smaker enda mer bittert nå enn de som jeg laget uten melk. Sjokoladen stivner heller ikke, den blir bare "tykkere i konsistensen". Jeg har også noe til overs, hva kan jeg gjøre med det? Det er alt for bittert å spise, og jeg tviler på at det stivner. Går det ann å ta melis oppi for å få det mindre bittert? Kan jeg bruke det hvis jeg vil lage varm kakao? Jeg vil helst ikke kaste det. Jeg er småirritert på meg selv som tok melk i det, men gjort er gjort....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå