Lemona Skrevet 13. juni 2005 #1 Skrevet 13. juni 2005 Hei! Tenkte å lage en dajm-iskake til et selskap på lørdag. Hvor lenge før kan jeg lage den? Blir isen "seig" hvis den står flere dager, eller er det helt uproblematisk å lage den nå?
Arkana Skrevet 14. juni 2005 #2 Skrevet 14. juni 2005 Minst 6 timer. Jeg lar den helst stå natten over. Den blir ikke seig om den står lenge.
Lemona Skrevet 14. juni 2005 Forfatter #3 Skrevet 14. juni 2005 Så jeg kan lage den i dag med andre ord? Da er den like god på lørdag?
Lemona Skrevet 14. juni 2005 Forfatter #5 Skrevet 14. juni 2005 Flott! Da står den i fryseren. Thank you!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå