AnonymBruker Skrevet 13. mars 2020 #1 Skrevet 13. mars 2020 Er det ny motes for krem? hva velger du krem eller creme fraiche? Anonymkode: 1d6ef...ae5
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #2 Skrevet 14. mars 2020 Hæ? Krem som i krem av kremfløte kontra creme fraiche? Det kommer i så fall helt an på bruksområde. Anonymkode: b0589...c46 4
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #3 Skrevet 14. mars 2020 Krem og creme fraiche er to vidt forskjellige ting. Anonymkode: 1ca6c...081 2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #4 Skrevet 14. mars 2020 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Krem og creme fraiche er to vidt forskjellige ting. Anonymkode: 1ca6c...081 ok, det stemmer sikkert.. men når en kokk følger oppskriften ved å bruke creme fraiche, så benytter den andre kokken kremfløte, så finner jeg iallfall ikke logikken... men kanskje en kokk kan beskrive det ovenfor meg. Anonymkode: 1d6ef...ae5
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #5 Skrevet 14. mars 2020 Forskjellen på kremfløte og crème fraiche trenger man jo bare google for å finne ut av? Anonymkode: 3dc17...799
Ullvott Skrevet 14. mars 2020 #6 Skrevet 14. mars 2020 Creme fraiche er syrnet og tyknet fløte. I en del sauser o.l. kan man bruke kremfløte, rømme eller creme fraiche og oppnå omtrent samme resultat. Helt likt blir det ikke, men det blir heller ikke så forskjellig at det blir en annen rett. 2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #7 Skrevet 14. mars 2020 ... og ellers er det "gammeldagse" produktet som likner mest på crème fraiche ikke kremfløte, men seterrømme. https://www.melk.no/Melkekilden/Meieriprodukter/Roemme/Hva-er-forskjellen-paa-seterroemme-og-creme-fraiche Anonymkode: 3dc17...799 1
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #8 Skrevet 14. mars 2020 Takk nå trives jeg når jeg får gode svar tilbake som bidrar til å øke forståelsen. 😊 Anonymkode: 1d6ef...ae5
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #9 Skrevet 14. mars 2020 Folk svarer som de gjør fordi spørsmålet tråden stiller enkelt lar seg besvare med et google-søk. Anonymkode: 3dc17...799 2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #10 Skrevet 14. mars 2020 Kan fint piske opp creme fraiche og bruke istedet for krem, men det gir en annen smak, mer syrlig. I mange kaker passer det veldig godt, feks pavlova, i andre kaker passer det ikke. I middager kan du fint erstatte kremfløte med CF og motsatt. Anonymkode: 785be...16f
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #11 Skrevet 14. mars 2020 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Folk svarer som de gjør fordi spørsmålet tråden stiller enkelt lar seg besvare med et google-søk. Anonymkode: 3dc17...799 men kan du ikke slutte med det tullet når det gjelder google søk, det handler om å skyve mennesker vekk. Det var som når jeg spurte i butikken en ansatt bak disken og tilberedning av en spesiell kjøtt del i et dyr, og fikk til svar se i google. Da kan man stille spørsmål trenger vi mennesker som jobber der lengre eller kan ikke det like gjerne være lagerarbeidere med slitte bukser, så slipper man å forstyrre mennesker som ikke er kundefokusert allikevel. Anonymkode: 1d6ef...ae5
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #12 Skrevet 14. mars 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: men kan du ikke slutte med det tullet når det gjelder google søk, det handler om å skyve mennesker vekk. Det var som når jeg spurte i butikken en ansatt bak disken og tilberedning av en spesiell kjøtt del i et dyr, og fikk til svar se i google. Da kan man stille spørsmål trenger vi mennesker som jobber der lengre eller kan ikke det like gjerne være lagerarbeidere med slitte bukser, så slipper man å forstyrre mennesker som ikke er kundefokusert allikevel. Anonymkode: 1d6ef...ae5 Men det er jo sant, man får mange gode forslag når man googler tilberedning av en type kjøtt. Men det hender at jeg spør kokker bak kjøttdisken som har anbefalt meg et spesielt type kjøttstykke om hva som er deres beste måte å tilberede kjøttet på. Da får jeg svar😊 Anonymkode: b0589...c46
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #13 Skrevet 14. mars 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: men kan du ikke slutte med det tullet når det gjelder google søk, det handler om å skyve mennesker vekk. Det var som når jeg spurte i butikken en ansatt bak disken og tilberedning av en spesiell kjøtt del i et dyr, og fikk til svar se i google. Da kan man stille spørsmål trenger vi mennesker som jobber der lengre eller kan ikke det like gjerne være lagerarbeidere med slitte bukser, så slipper man å forstyrre mennesker som ikke er kundefokusert allikevel. Anonymkode: 1d6ef...ae5 Stor forskjell på å spørre en ansatt i kjøttdisk om bruk av en stykningsdel, og å spørre hvem som helst i hele Norge på nett hva en råvare eller ingrediens ER for noe. Når folk her inne spør om tips til en god og velbrukt oppskrift på noe som folk kan anbefale, da er det tullete å svare med at de kan google. Men å spørre om rene saksopplysninger, som hva feks crème fraiche faktisk er for noe, eller hva en matrett man ikke har hørt om før består av, det blir som å be fremmede mennesker slå opp i leksikon for seg fordi man ikke orker selv. Når jeg googler "crème fraiche" får jeg dette svaret: https://www.google.com/search?q=crème+fraiche&oq=crème+fraiche&aqs=chrome..69i57j0l6j69i60.6768j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Så kan jeg lese litt først, og så feks lage en tråd om hvordan folk anbefaler å bruke det, erfaringer etc. Jeg googler hele dagen både på jobb og i fritiden, det er rett og slett en veldig praktisk ting som det er veldig upraktisk å ikke benytte seg av, særlig når man sitter pålogget på nett samtidig som man ikke googler. Anonymkode: 3dc17...799
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2020 #14 Skrevet 14. mars 2020 8 minutter siden, AnonymBruker skrev: Stor forskjell på å spørre en ansatt i kjøttdisk om bruk av en stykningsdel, og å spørre hvem som helst i hele Norge på nett hva en råvare eller ingrediens ER for noe. Når folk her inne spør om tips til en god og velbrukt oppskrift på noe som folk kan anbefale, da er det tullete å svare med at de kan google. Men å spørre om rene saksopplysninger, som hva feks crème fraiche faktisk er for noe, eller hva en matrett man ikke har hørt om før består av, det blir som å be fremmede mennesker slå opp i leksikon for seg fordi man ikke orker selv. Når jeg googler "crème fraiche" får jeg dette svaret: https://www.google.com/search?q=crème+fraiche&oq=crème+fraiche&aqs=chrome..69i57j0l6j69i60.6768j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Så kan jeg lese litt først, og så feks lage en tråd om hvordan folk anbefaler å bruke det, erfaringer etc. Jeg googler hele dagen både på jobb og i fritiden, det er rett og slett en veldig praktisk ting som det er veldig upraktisk å ikke benytte seg av, særlig når man sitter pålogget på nett samtidig som man ikke googler. Anonymkode: 3dc17...799 Det er ikke meningen at de som ikke kan det selv skal svare på alt. Det er det dumme med forum her. Anonymkode: 1d6ef...ae5
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2020 #15 Skrevet 15. mars 2020 På 14.3.2020 den 11.21, AnonymBruker skrev: ok, det stemmer sikkert.. men når en kokk følger oppskriften ved å bruke creme fraiche, så benytter den andre kokken kremfløte, så finner jeg iallfall ikke logikken... men kanskje en kokk kan beskrive det ovenfor meg. Anonymkode: 1d6ef...ae5 Men du spurte jo ikke engang etter kremfløte, men etter krem. Og det er heller ikke det samme. Krem er kremfløte som er pisket luftig. Kremfløte er fløten før den er pisket. Anonymkode: 1ca6c...081 1
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2020 #16 Skrevet 15. mars 2020 22 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men du spurte jo ikke engang etter kremfløte, men etter krem. Og det er heller ikke det samme. Krem er kremfløte som er pisket luftig. Kremfløte er fløten før den er pisket. Anonymkode: 1ca6c...081 så hva blir svaret om du fikk det nedskrevet forskjell på kremfløte og creme fraiche? Anonymkode: 1d6ef...ae5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå