Gå til innhold

Hvordan blir asparges om man fryser dem?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal i butikken i morgen, og kunne tenke meg å kjøpe asparges da, selv om jeg ikke skal bruke dem før neste uke. Det er generelt dårlig holdbarhet på asparges i kjøleskap (etter min erfaring), så jeg lurte på om de kan fryses? Hvordan blir konsistensen etc på de når de tiner opp igjen, blir de vassne eller noe? Bør jeg vente til neste uke med å kjøpe de?

Anonymkode: d940d...492

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Er det virkelig ingen som vet hvordan asparges blir etter frysing?

Jeg tok ikke sjansen på å kjøpe aspargesen i dag da, så det får vente til neste uke.

TS

 

Anonymkode: d940d...492

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er det virkelig ingen som vet hvordan asparges blir etter frysing?

Jeg tok ikke sjansen på å kjøpe aspargesen i dag da, så det får vente til neste uke.

TS

 

Anonymkode: d940d...492

Test det ut selv da. 
og jeg tenkte å ikke svare, men siden du oppdaterer egen tråd skal jeg svare det ubrukelige typiske kg svaret. 
 

jeg trodde det første sekundet det stod «hvordan blir aspergers om dem fryser»

Anonymkode: ad838...53d

AnonymBruker
Skrevet

De blir dvaske etter frysing. Men holder en del dager hvis du løsner dem fra strikken og setter de oppreist i en stor kopp i kjøleskapet slik at de ikke klemmer på hverandre.

Anonymkode: 626fc...6d1

AnonymBruker
Skrevet
Dette sier Google
 
«Slik oppbevarer du asparges

Asparges egner seg til frysing, og den holder seg fastere og finere om du fryser den fersk uten behandling.

Står den på benken i bunt, kan den godt få stå i et glass vann, som en blomsterbukett, så holder den seg sprø og fin»

Har ingen egen erfaring på dette altså..

Anonymkode: 5aedf...2b4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...