AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #1 Skrevet 11. mars 2020 Vi er 25 ansatte på jobben. En av mine oppgaver er å sette fram brød/pålegg, grønnsaker hver dag, så sitter alle sammen og lager seg lunsj. Jeg tenker dette er en smittekilde og lurer på hvordan vi kan løse lunsj på andre måter fremover? Jeg er lite kin på å rydde opp pålegg, ostehøvler og kniver etter 25 stykker i disse smittetider. Så, noen forslag? Anonymkode: 483a8...669
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #3 Skrevet 11. mars 2020 Vi har fått instrukser om å ta med egen mat. Anonymkode: ccc44...ec1 1
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #4 Skrevet 11. mars 2020 Foreslår at du lærer deg å vaske hendene og ikke bruker energi på hvordan du kan skulke unna arbeidsoppgavene dine. Anonymkode: 055c4...ef8
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #5 Skrevet 11. mars 2020 57 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vi er 25 ansatte på jobben. En av mine oppgaver er å sette fram brød/pålegg, grønnsaker hver dag, så sitter alle sammen og lager seg lunsj. Jeg tenker dette er en smittekilde og lurer på hvordan vi kan løse lunsj på andre måter fremover? Jeg er lite kin på å rydde opp pålegg, ostehøvler og kniver etter 25 stykker i disse smittetider. Så, noen forslag? Anonymkode: 483a8...669 Engangsfat og bestikk, ferdig oppskjært brød. Små kuvert pakker pålegg og smør. Alle kaster sitt etter lunch. Anonymkode: 8a093...49c
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #6 Skrevet 11. mars 2020 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Engangsfat og bestikk, ferdig oppskjært brød. Små kuvert pakker pålegg og smør. Alle kaster sitt etter lunch. Anonymkode: 8a093...49c Hvorfor i all verden skulle det være bedre med engangsbestikk? TS kan bruke engangshandser og regner med de har oppvaskmaksin på jobb.. alternativt gå over til at hver enkelt har med seg matpakke istedenfor. Anonymkode: 2e623...d3b 1
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #7 Skrevet 11. mars 2020 Bruk engangshansker. Anonymkode: c897f...b89
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #8 Skrevet 11. mars 2020 I større kantiner får ikke folk forsyne seg selv nå, kantinearbeiderne/kokkene legger alt opp til dem. Hvis det ikke blir for mye jobb, kanskje du kan smøre all maten, at det blir som snitter som folk forsyner seg av? Da er det hvertfall kun en som har hatt kontakt med mat/pålegg/osv før den skal spises. Anonymkode: c9fff...068
Anbefalte innlegg