AnonymBruker Skrevet 10. mars 2020 #1 Skrevet 10. mars 2020 Har en oppskrift på rund sjokoladekake (26) som jeg ønsker å lage i stor langpanne. Bør jeg da gange opp med to eller tre? Anonymkode: 25f9c...303
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2020 #2 Skrevet 10. mars 2020 jeg ville ganget med 2,5 hvis det er mulig. Tror den blir litt stor tredobbel. Men du kan jo eventuelt lage noen muffins i tillegg, eller spise store mengder kakerøre 😊 Anonymkode: f74ee...0b5
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2020 #3 Skrevet 10. mars 2020 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: jeg ville ganget med 2,5 hvis det er mulig. Tror den blir litt stor tredobbel. Men du kan jo eventuelt lage noen muffins i tillegg, eller spise store mengder kakerøre 😊 Anonymkode: f74ee...0b5 Hehehe takk for svar Anonymkode: 25f9c...303
AnonymBruker Skrevet 11. mars 2020 #4 Skrevet 11. mars 2020 For å få lik høyde på kaken, og dermed lik steketid, på du se på grunnflaten a formen. En standard langpanne er 30×40 cm, = 1200 kvcm. En 26 cm rundform har grunnflate 3,14×13×13 = 531 kvcm. 1200/531 = ca 2,25 Mao, gang opp med 2,25. Rund gjerne egg opp til nærmeste hele egg, heller enn å runde ned. Anonymkode: 4e94c...9f9 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå