Gå til innhold

Rødvinseddik- bruk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva bruker dere rødvinseddik til? Har blitt veldig nysgjerrig på dette produktet, men finner ikke ut hva man bruker det til...

Anonymkode: b76e8...e01

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Her finner du ihvertfall noen oppskrifter. :)

Anonymkode: 92a39...e81

Skrevet

Jeg bruker det i sauser. Feks pastasauser, brun saus, gryteretter. Kjempegodt, men husk å la det koke litt etter du har hatt det oppi. :)

Skrevet

Jeg sprinkler litt over spagettien.

AnonymBruker
Skrevet

Rødløksmarmelade, migonette, beouf bourgogne, rødkål, gazpcacho, rødvinssild, rødbetdipp, plommesaus (til vilt), viniagrette... 

og sikkert mye mer jeg ikke husker på i farten.

Bruker ulike kvaliteteter. Den jeg bruker i en god viniagrettevariant krever en annen kvalitet enn den som skal koke inn i en gryte. For å nevne ytterpunktene. 

Anonymkode: 70183...648

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kan man for eksempel marinere kjøtt i det, eller blir det dårlig smak?

Anonymkode: b76e8...e01

AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan man for eksempel marinere kjøtt i det, eller blir det dårlig smak?

Anonymkode: b76e8...e01

Som et element, ja. 

En marinade er en balanse av ulike smaker, hvorav eddik kan være en ingrediens. 

Alene vil det bli "dårlig smak", ja, 

Anonymkode: 70183...648

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...