AnonymBruker Skrevet 9. mars 2020 #1 Skrevet 9. mars 2020 Hva bruker dere rødvinseddik til? Har blitt veldig nysgjerrig på dette produktet, men finner ikke ut hva man bruker det til... Anonymkode: b76e8...e01
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2020 #2 Skrevet 9. mars 2020 Her finner du ihvertfall noen oppskrifter. Anonymkode: 92a39...e81
Sitronterte Skrevet 9. mars 2020 #3 Skrevet 9. mars 2020 Jeg bruker det i sauser. Feks pastasauser, brun saus, gryteretter. Kjempegodt, men husk å la det koke litt etter du har hatt det oppi.
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2020 #5 Skrevet 9. mars 2020 Rødløksmarmelade, migonette, beouf bourgogne, rødkål, gazpcacho, rødvinssild, rødbetdipp, plommesaus (til vilt), viniagrette... og sikkert mye mer jeg ikke husker på i farten. Bruker ulike kvaliteteter. Den jeg bruker i en god viniagrettevariant krever en annen kvalitet enn den som skal koke inn i en gryte. For å nevne ytterpunktene. Anonymkode: 70183...648 1
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2020 #6 Skrevet 9. mars 2020 Kan man for eksempel marinere kjøtt i det, eller blir det dårlig smak? Anonymkode: b76e8...e01
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2020 #7 Skrevet 9. mars 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan man for eksempel marinere kjøtt i det, eller blir det dårlig smak? Anonymkode: b76e8...e01 Som et element, ja. En marinade er en balanse av ulike smaker, hvorav eddik kan være en ingrediens. Alene vil det bli "dårlig smak", ja, Anonymkode: 70183...648
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå