Gå til innhold

Grillmat til ca 35 stk. Forslag?


Anbefalte innlegg

Vi skal ha hagefest med vennene våre etter bryllupet, og har tenkt til å grille. Vi har ikke klart å bestemme oss for hva vi skal servere. Det bør være noe som er litt finere enn pølser og hamburgere, og som er ferdig sånn at alle kan spise omtrent på likt. Vi blir ca 35 stk. Har dere noen forslag?

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/135248-grillmat-til-ca-35-stk-forslag/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Grillspyd er alltid godt ja.

Ellers hadde mamma og pappa grillfest for rundt 30 stykker sist helg. En del var unger, så de hadde pølser også, just in case, men i all hovedsak var det sommerkoteletter og nakekoteletter, Og bakt poteter og ris og salat og potetsalat.

Sørg for å ha mer enn en grill, så får du grillet til mange. Men, du må ha en "grillsjef" som neppe får sitte ved et bord da, med mindre du planlegger å grille ALT før man begynnr å spise (mange spiser jo mer enn en kotlett, derfor grillet pappa litt "kontinuerlig" mens "første omgang" ble spist. Det passer gjerne ikke for sånn som du hadde tenkt, at alle kunne spise likt?

Annonse

Jeg tror også at grillspyd er en god idé, men pass på å ha mange forskjellige typer kjøtt. Jeg hadde ikke vært særlig fornøyd hvis det eneste å velge mellom var nakke- og sommerkoteletter.

Med forskjellige typer kjøtt og grønnsaker kan gjestene komponere grillspydene selv og alle blir fornøyde.

Personlig syns jeg at marinert indrefilet av storfe eller svin er veldig godt. Lammekoteletter med rosmarin og masse hvitløk er også namnam. På grillspyd liker jeg best squash, paprika og sopp.

Som tilbehør kan du servere ulike typer potetsalat og grønn salat, forskjellige sauser og dressinger.

Hvis du har muligheten hadde det jo vært utrolig kult å grille et helt dyr, f.eks et lam, men det er jo litt mer komplisert enn grillspyd.

jeg ville ha:

- laget salat

- kokt ris

- kjøpt inn masse gode grønnsaker og

- forskjellig kjøtt, forskjellige typer kylling filet (med forskjellige marinader), forskjellige koteletter og hamburgere til de litt enklere folk:)

- laget grill spidd

- hatt med forskjellige sauser og smør (kryddersmør, hvitløkssmør og smør med persille. synnøve har ferdiglagetde pakninger av det) de fleste butikker har det.

dette hadde vi på firmafest sist sommer, det ble en suksess! alle griller sin smak på grillen!

lykke til!

Jeg tror også at grillspyd er en god idé, men pass på å ha mange forskjellige typer kjøtt. Jeg hadde ikke vært særlig fornøyd hvis det eneste å velge mellom var nakke- og sommerkoteletter.  

Med forskjellige typer kjøtt og grønnsaker kan gjestene komponere grillspydene selv og alle blir fornøyde.

Personlig syns jeg at marinert indrefilet av storfe eller svin er veldig godt. Lammekoteletter med rosmarin og masse hvitløk er også namnam. På grillspyd liker jeg best squash, paprika og sopp.  

Som tilbehør kan du servere ulike typer potetsalat og grønn salat, forskjellige sauser og dressinger.  

Hvis du har muligheten hadde det jo vært utrolig kult å grille et helt dyr, f.eks et lam, men det er jo litt mer komplisert enn grillspyd.

Spørs jo hva man legger opp til da, den typen f4st trådstarter skal ha er kanskje ikke der dette passer, men alle gjestene hos mine var mer enn fornøyde med bare to typer kjøttvalg, og maser ulikt tilbehør, i tillegg til hamburgere og pøleser da. For det er en del ungdommer og unger i det selskapet, så derfor pølser og hamburgere altså. Men, min slekt er kankje litt kjedelige da.

Tror jeg ville satset på grillsyd, men jeg ser for meg en del kaos dersom alle skal velge hva de vil ha, finne igjen sine egne, og sånn, med såpass mange folk. Så lenge det bare er voksen folk, så går det nok sikkert bra da.

Takk for tips! Vi har vært inne på tanken med grillspyd, men har tenkt at det kanskje kan bli litt klinete (?) Det er jo bryllupsfest, regner med at folk kler seg litt pent, og tror ikke det passer å "lage sin egen mat". Tenkte akller først å lage dem i stand på forhånd, men det blir for mye jobb og for liten oppbevaringsplass. Men jeg er glad for alle tips jeg har fått, og tar gjerne imot enda flere!! :-)

Takk for tips! Vi har vært inne på tanken med grillspyd, men har tenkt at det kanskje kan bli litt klinete (?) Det er jo bryllupsfest, regner med at folk kler seg litt pent, og tror ikke det passer å "lage sin egen mat". Tenkte akller først å lage dem i stand på forhånd, men det blir for mye jobb og for liten oppbevaringsplass. Men jeg er glad for alle tips jeg har fått, og tar gjerne imot enda flere!! :-)

Jepp, litt "klinete" dersom alle akal lage selv i penklær, og litt mye "styr" om du skal lage alle på forhånd. Da ville jeg heller grillet hele stykker av ulike kjøtttyper.

Grill biffkjøtt, grill svinebiff, grill koteletter av svin og gjerne også noe fårekjøtt om ønskelig. Litt av hvert du finner i kjøttdisken, servert med ris, salat, potetsalat og baguetter. Da kan man få "litt av hvert" på bordet uten å måtte "kline" med spyd i penklær

Jeg overså at det skulle være bryllupsfest :oops: .

Da blir det kanskje litt klinete med grillspyd, hvis alle skal lage de selv. Det går jo an å lage grillspydene på forhånd.

Siden det er en såpass festlig anledning som bryllup hadde det aller kuleste vært å grille et helt dyr.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...