Gå til innhold

Hva slags fyll i bollefocaccia?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva slags bær passer til vaniljekrem? Og hva er din favoritt?

Anonymkode: a057f...db2

Videoannonse
Annonse
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva slags bær passer til vaniljekrem? Og hva er din favoritt?

Anonymkode: a057f...db2

Bringebær eller jordbær 😋

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, moroklompen skrev:

Bringebær eller jordbær 😋

Kun bær som du stapper i deigen? 

Jeg har aldri bakt det før, må bare spørre. 

Anonymkode: a057f...db2

AnonymBruker
Skrevet

Men, skal det være kun bolledeig som bres utover, et jevnt lag med vaniljekrem og så bær? Hvordan gjør dere det?

Anonymkode: a057f...db2

AnonymBruker
Skrevet

Eller salt karamell og sjokoladebiter....

Anonymkode: 69b9b...a00

  • Liker 4
Skrevet
13 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kun bær som du stapper i deigen? 

Jeg har aldri bakt det før, må bare spørre. 

Anonymkode: a057f...db2

Du kan nok gjøre det men da blir nok hele deigen ganske rød, evt rør forsiktig inn.

11 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men, skal det være kun bolledeig som bres utover, et jevnt lag med vaniljekrem og så bær? Hvordan gjør dere det?

Anonymkode: a057f...db2

Heller hele deigen i formen. Bruker sprøytepose med vaniljekrem og stikker nedi deigen, pleier å stikke bærene nedi hullene med kremen bare. Så inn i ovnene.

AnonymBruker
Skrevet
5 minutter siden, moroklompen skrev:

Du kan nok gjøre det men da blir nok hele deigen ganske rød, evt rør forsiktig inn.

Heller hele deigen i formen. Bruker sprøytepose med vaniljekrem og stikker nedi deigen, pleier å stikke bærene nedi hullene med kremen bare. Så inn i ovnene.

Gøy metode! Takk for svar. 

Anonymkode: a057f...db2

  • Liker 1
Skrevet

Alle oppskrifter jeg har sett på focaccia har fyll som soltørkede tomater, oliven, løk, rosmarin, oregano, timian..

Er dette en slags søt variant?

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
2 timer siden, applestories skrev:

Alle oppskrifter jeg har sett på focaccia har fyll som soltørkede tomater, oliven, løk, rosmarin, oregano, timian..

Er dette en slags søt variant?

Ja! Det ser såå godt ut! En full langpanne med groper av vaniljekrem og bær stukket i og så melisglasur over, dekorativt! 

Anonymkode: a057f...db2

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Ja! Det ser såå godt ut! En full langpanne med groper av vaniljekrem og bær stukket i og så melisglasur over, dekorativt! 

Anonymkode: a057f...db2

Altså groper i bolledeigen.

Anonymkode: a057f...db2

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja! Det ser såå godt ut! En full langpanne med groper av vaniljekrem og bær stukket i og så melisglasur over, dekorativt! 

Anonymkode: a057f...db2

Takk for at dere innvier meg i denne verdenen 😊

Googlet jo litt da jeg så spørsmålet, og lurer på noe selv - er dette noe man kan lage kvelden i forveien? Og frakte i en bil i fem timer?

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, applestories skrev:

Takk for at dere innvier meg i denne verdenen 😊

Googlet jo litt da jeg så spørsmålet, og lurer på noe selv - er dette noe man kan lage kvelden i forveien? Og frakte i en bil i fem timer?

Tror jeg ville stekt den samme dag som den serveres, men kaldheving går vel?

Anonymkode: a057f...db2

AnonymBruker
Skrevet

Liker med Daim i jeg, eller klatter med karamell, smør+kanel+sukker, og vaniljekrem. Godt med bringebær og blåbær og, så lenge ikke bærene blir vassne eller får en brent smak. 

Anonymkode: c10cc...f4d

Skrevet

Jeg har lyst til å lage to varianter av denne og det vil jeg en dag. En med vaniljekrem, sukker og kanel og en variant med rosiner i deigen, vaniljekrem og så toppe med melis og kokos før servering. Skolebrødfoccacia. Men fryseboksen er ganske full, så det blir ikke denne helgen. 

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Tror jeg ville stekt den samme dag som den serveres, men kaldheving går vel?

Anonymkode: a057f...db2

Må reise før 7.00, kjenner meg selv såpass godt at baking på den tid av døgnet ikke er noe å satse på :tongue:

  • Liker 1
Skrevet

Ryddet for avsporinger og brukerangrep, og svar til dette. 

_popcorn_, mod

Gjest Katarina441
Skrevet

Jeg bruker skogsbærblamding, den er litt sur så er nydelig i bollefoccacia med vaniljekrem😀

AnonymBruker
Skrevet

Dette var nytt, og hørtes godt ut.

Lager dere mer søtlig deig, eller vanlig foccacia-oppskrift?

Anonymkode: 21e09...211

AnonymBruker
Skrevet
12 timer siden, AnonymBruker skrev:

Dette var nytt, og hørtes godt ut.

Lager dere mer søtlig deig, eller vanlig foccacia-oppskrift?

Anonymkode: 21e09...211

Bolledeig! Kremoelin heter hun som har funnet på bollefocaccia. 

Anonymkode: a057f...db2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...