Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hve griller du? Hvilket tilbehør har du?

Videoannonse
Annonse
Gjest skindeep
Skrevet

Jeg er GAAANSKE kjedelig når det gjelder grill.

Pølser... wiener, vanlig grillpølse.

Karbonader.. (brukes til hamburger da)

Har prøvd meg på en flintstek en gang og koteletter!

Gjest Helga the Hotwaxer
Skrevet

Laks, ørret, skalldyr, entrecôte, biff, pølser, kyllingfileter, koteletter, mais, ananas, tomater, poteter + + + +

Tilbehør er alltid en blandet salat, bakte poteter eller krydret ris, ulike sauser/dressinger ol.

Skrevet

Svinekoteletter, sommerkoteletter, nakkekoteletter, grillribbe, flintsteik, biffkjøtt, grillspyd med ulike kjøtttyper og pølse, samt grønnsaker da, eller hamburgere, somregel ikke pølser. Kylling er også godt.

Pleier ha frisk salat til, og baguetter. Sambo vil gjerne ha potetsalat, eller sånn der "grillsalat" (som er potetslat med krydder i, eller noe sånn) også. Eller ris til.

Nam, gleder meg :)

Skrevet

Alle slags typer kjøtt (biff, indrefilet/ytrefilet av svin, koteletter, lammekoteletter, kyllingfilet, grillspyd, pølser ++), grønnsaker (maiskolber, squash, auberginer, tomater/cherrytomater, sopp, fennikel, paprika, bakepoteter osv).

Serverer med hjemmelaget potetsalat, foliebakt potetsalat, focaccia, pastasalat, couscoussalat, diverse hjemmelagede kryddersmør eller dressinger og mye mer.

Skrevet

Arkana, hva er foliebakt potetsalat? Oppskrift?

Skrevet
Arkana' date=' hva er foliebakt potetsalat? Oppskrift?[/quote']

Det er rett og slett potetsalat i folie som varmes på grillen. Jeg bruker f.eks. kokte poteter i skiver, maiskorn, hakket vårløk, hakket hvitløk, ferske urter, salt/pepper og smør. Pakker inn i folie og griller ca 10 minutter. Fersk spinat pleier jeg også å ha i, eller bruk det du føler for av.

Gjest Formosiss
Skrevet

Kylling, fisk, grønnsaker :-D

Gjest Gjesta
Skrevet

paprika, squash, aubergine og fetaost kuttes i små biter og pensles med olivenolje. Krydre med urtekrydder (jeg er mest glad i oregano her), og legg på fetaost i skiver. Pakkes inn i alu-folie og legges på grillen.

Kan også lages i ildfast form under grillen i ovnen. Nydelig tilbehør til grillet kjøtt.

Skrevet

Skikkelig digg å grille store kjøttstykker langsomt og lenge på indirekte varme under lokk. Feks ribbe, lammestek, hel kylling på ølboks... Laksefilet på grill er konge.

Tilbehør er hjemmelagede, finhakkede salater og salsaer, grillede grønnsaker, potetsalat eller brød, chutney, rømme... alt mulig!

Ellers er pølser undervurdert. Grillede pølser er dødsgodt!

Skrevet

pølser, hamburger, spareribs, flintstek, kylling el kalkun, koteletter ol.

grillspidd med grønnsaker, som paprika, rødløk, maiskolber i skiver osv.

sopp, champinjonger som jeg tar av stilken slik at de ser ut som små skåler, og fyller med litt urtesmør (enkleste er vanlig smør/margarin med litt hvitløk eller pesto/basilikum)

salat og potetsalat.

brød.

marinerer og pensler alltid kjøttet og de fleste grønnsakene (hver sin blanding)

en venninne av meg lagde namm tilbehør, biter av champinjonger og banan, og honning-glasur, i folie til det var bakt. søtt og godt.

Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg er veldig glad i grillspyd.

Jeg vil gjerne ha marinerte biffbiter, marinerte kyllingfilètbiter, paprika, løk, cherrytomater.......

Dessuten marinerte koteletter, og grillpølser. Veldig kjedelig, men jeg er en enkel sjel........ :sjarmor:

Som tilbehør vil jeg (må jeg) ha salat med dressing, rømme, potetsalat, bakt potet, godt brød og Lettasmør, og helst rødvin og icetea.

Gjest Gjesta
Skrevet

Ellers er grillede fiskepinner i pølsebrød en ener hos ungene :wink:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...