AnonymBruker Skrevet 29. februar 2020 #1 Del Skrevet 29. februar 2020 Jeg kjøpte 2 frosne hvalbiff på 500g hver for en stund siden. Den ene ble spist, men var dessverre slik at den smakte veldig tranaktig og var trevlete. Så den andre har jo bare blitt liggende og sikkert ikke blitt bedre med tiden. Mulig det var tilberedningen, men jeg synes det er litt 50/50 med hvalbiff. Noen forslag til hva den kan brukes til eller hvordan kamuflere smaken? Anonymkode: f6930...404 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1350293-hvalbiff-som-ikke-var-god-p%C3%A5-smak-hva-bruke-den-til/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. februar 2020 #2 Del Skrevet 29. februar 2020 Marinere lenge og ikke steke det for mye. Anonymkode: 90b37...a6e Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1350293-hvalbiff-som-ikke-var-god-p%C3%A5-smak-hva-bruke-den-til/#findComment-24886239 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 1. mars 2020 #3 Del Skrevet 1. mars 2020 Frese i panne og putre ferdig i brun saus. Bør bli ok da. Men kjøp heller fersk hval i sesong og frys. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/1350293-hvalbiff-som-ikke-var-god-p%C3%A5-smak-hva-bruke-den-til/#findComment-24889207 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå