AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #1 Skrevet 28. februar 2020 Norvegiaen min har fått en grønn flekk på siden, må jeg kaste den eller holder det at jeg skjærer vekk det grønne ? Anonymkode: b4011...ac7
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #2 Skrevet 28. februar 2020 Nok å skjære vekk Anonymkode: 1d68d...465
Frøknen Skrevet 28. februar 2020 #3 Skrevet 28. februar 2020 Samboer sier "skjær vekk", jeg sier blæææh. Men samboer har nok rett 🤣
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #5 Skrevet 28. februar 2020 33 minutter siden, Frøknen skrev: Samboer sier "skjær vekk", jeg sier blæææh. Men samboer har nok rett 🤣 Jeg er kjempe-pysete når det gjelder mat og holdbarhet, men til og med jeg vet at osten er like fin så lenge man skjærer bort mugg + ca 1 cm Anonymkode: e94b6...fb6
solmåneogstjerner Skrevet 28. februar 2020 #6 Skrevet 28. februar 2020 Skjær bort flekken pluss litt til, så er det helt greit å bruke. Bestefaren min spiste alltid mugla ost (uten å skjære vekk). Han pleide å si at det var antibiotika... Han var jo vant til det, litt annerledes om man ikke er. Uansett, han ble nesten hundre år, og hadde ikke noen mageinfeksjoner de siste tretti årene ihvertfall.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #7 Skrevet 28. februar 2020 De hvite flekkene er ikke veldig farlige, der kan det holde å skjere av en skive og to med høvelen. De grønne flekkene skal man være litt mer forsiktig med. Du bør ha en «klaring» på 1-2 cm innover i osten, da muggspprene kan stikke dypt uten at du kanskje ser dem. Anonymkode: 9c7ba...ac2
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #8 Skrevet 28. februar 2020 24 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg er kjempe-pysete når det gjelder mat og holdbarhet, men til og med jeg vet at osten er like fin så lenge man skjærer bort mugg + ca 1 cm Anonymkode: e94b6...fb6 Jeg vet jo egentlig men er så pysete hahaha Anonymkode: 9f0d8...439
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #9 Skrevet 28. februar 2020 Du smaker muggen også, om det skulle være igjen noe. Anonymkode: 8944b...141
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå