Nomaden Skrevet 27. februar 2020 #1 Skrevet 27. februar 2020 Når man tar opp nedfryst brød, hvor lenge kan man bruke den i vanlig romtemperatur før den må kastes?
AnonymBruker Skrevet 27. februar 2020 #2 Skrevet 27. februar 2020 Til det mugner. Anonymkode: b7e19...69f 6
Brunhilde Skrevet 28. februar 2020 #3 Skrevet 28. februar 2020 8 hours ago, Nomaden said: Når man tar opp nedfryst brød, hvor lenge kan man bruke den i vanlig romtemperatur før den må kastes? Dette vet du helt sikkert, men det er smart å fryse brødet ned ferdig oppkuttet. Da tar du frem de skivene du trenger og fpr ikke noe svinn. Ellers enig med den over, til det mugner.
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2020 #4 Skrevet 28. februar 2020 Et butikkoppkuttet brød fryses ned i tre-fire plastposer og man bruker det man har og tar opp nytt i passelig tid til neste måltid. Ingenting blir kastet og alt smaker ganske ferskt hele tiden. Anonymkode: bbd52...b92
applestories Skrevet 29. februar 2020 #5 Skrevet 29. februar 2020 Som de over fryser jeg i skiver. Tar opp om kvelden om jeg skal ha skiver til lunsj. Har på pålegg i fryst tilstand, og legger i kjøleskapet til neste dag. Hvor lenge du kan bruke et brød etter du har tint det vil jeg tro varierer. Noen brød blir fortere tørre enn andre. Ellers står fasiten i innleggene over her.
Ullvott Skrevet 29. februar 2020 #6 Skrevet 29. februar 2020 Som en annen sier: til det mugner. Dersom det ikke mugner kan det spises til det er tomt. Mugg kan komme etter 5-6 dager eller etter to uker - man vet aldri helt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå