AnonymBruker Skrevet 29. april 2020 #21 Skrevet 29. april 2020 Er det risikabelt å spise kikerter som er litt harde? Har kokt noen kikerter som virker litt for faste og vet ikke om jeg skal ta sjansen på å spise dem. De har kokt lenge, men det spiller kanskje ikke noen rolle når de uansett er for faste? Anonymkode: 3b2c3...749
AnonymBruker Skrevet 29. april 2020 #22 Skrevet 29. april 2020 Jeg ser REMA 1000 har begynt å selge en del asiatiske varer og har fått inn noen tørre kikerter. Noen som har prøvd det merket? Er det god kvalitet?🙂 Anonymkode: 3b2c3...749
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2020 #23 Skrevet 1. mai 2020 På 29.4.2020 den 23.32, AnonymBruker skrev: Jeg ser REMA 1000 har begynt å selge en del asiatiske varer og har fått inn noen tørre kikerter. Noen som har prøvd det merket? Er det god kvalitet?🙂 Anonymkode: 3b2c3...749 Jeg har ikke vært fornøyd med dem Anonymkode: 3b2c3...749
Brunhilde Skrevet 1. mai 2020 #24 Skrevet 1. mai 2020 On 4/29/2020 at 11:32 PM, AnonymBruker said: Jeg ser REMA 1000 har begynt å selge en del asiatiske varer og har fått inn noen tørre kikerter. Noen som har prøvd det merket? Er det god kvalitet?🙂 Anonymkode: 3b2c3...749 1 hour ago, AnonymBruker said: Jeg har ikke vært fornøyd med dem Anonymkode: 3b2c3...749 Du har ikke prøvd, og du har heller ikke vært fornøyd med dem? Eller misforstår jeg noe her? 😊
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2020 #25 Skrevet 1. mai 2020 Kok dem lengre, rett og slett. Hvor lenge bløtlegger du dem? Du bør ikke bruke salt, og det kan hjelpe litt å tilsette litt natron når du koker dem. Anonymkode: e442e...f18
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2020 #26 Skrevet 1. mai 2020 Har det helt likt som deg TS, har vært veganer i mange år og er ganske vandt med å spise kikerter, men av en eller annen grunn tåler ikke magen min (eller smaksløkene mine) tørre kikerter, uansett hva jeg gjør med de og hvor lenge jeg bløtlegger og koker de så forblir de ekle, harde og gir meg vondt i magen. Har gitt opp tørre kikerter helt.. Har null problem med kikerter på boks, de som ligger i lake, de bare vasker jeg og koker i 15 minutter typ, smaker myeeee bedre og gir meg ikke vondt i magen. Anonymkode: 7dc12...f2e 1
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2020 #27 Skrevet 1. mai 2020 2 hours ago, AnonymBruker said: Har det helt likt som deg TS, har vært veganer i mange år og er ganske vandt med å spise kikerter, men av en eller annen grunn tåler ikke magen min (eller smaksløkene mine) tørre kikerter, uansett hva jeg gjør med de og hvor lenge jeg bløtlegger og koker de så forblir de ekle, harde og gir meg vondt i magen. Har gitt opp tørre kikerter helt.. Har null problem med kikerter på boks, de som ligger i lake, de bare vasker jeg og koker i 15 minutter typ, smaker myeeee bedre og gir meg ikke vondt i magen. Anonymkode: 7dc12...f2e Du trenger ikke koke kikerter på boks, de er ferdigkokte. Anonymkode: 4d4c3...266
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2020 #28 Skrevet 3. mai 2020 På 1.5.2020 den 19.01, AnonymBruker skrev: Kok dem lengre, rett og slett. Hvor lenge bløtlegger du dem? Du bør ikke bruke salt, og det kan hjelpe litt å tilsette litt natron når du koker dem. Anonymkode: e442e...f18 Har prøvd å koke lengre, men det skulle normalt ikke være nødvendig å koke i 2,5 timer eller mer.. Derfor jeg lurer på hva jeg gjør galt. Bløtlegger 10-12 timer Anonymkode: 3b2c3...749
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 #29 Skrevet 4. mai 2020 On 4/29/2020 at 7:55 PM, AnonymBruker said: Er det risikabelt å spise kikerter som er litt harde? Har kokt noen kikerter som virker litt for faste og vet ikke om jeg skal ta sjansen på å spise dem. De har kokt lenge, men det spiller kanskje ikke noen rolle når de uansett er for faste? Anonymkode: 3b2c3...749 Falafel lages av kikerter som er godt bløtlagt og stekt i noen minutter bare, så det er neppe noe problem å spise de selv om de er litt harde Anonymkode: 9b411...05c
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2020 #30 Skrevet 6. mai 2020 På 4.5.2020 den 15.45, AnonymBruker skrev: Falafel lages av kikerter som er godt bløtlagt og stekt i noen minutter bare, så det er neppe noe problem å spise de selv om de er litt harde Anonymkode: 9b411...05c Er det vanlig at de er tørre inni? Er det greit å spise dem så lenge jeg kan trykke dem med en gaffel? Det kjennes liksom som tørt mel i midten Anonymkode: 3b2c3...749
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå