AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #1 Skrevet 22. februar 2020 Trenger inspirasjon! Anonymkode: 5d4df...8a0
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #2 Skrevet 22. februar 2020 Krem og jordbær syltetøy Anonymkode: 91b21...b48 1
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #4 Skrevet 22. februar 2020 Krem og eplesyltetøy👌 Anonymkode: 1a271...2a9
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #7 Skrevet 22. februar 2020 Vaniljekrem og bringebær. Anonymkode: 121c8...97e 1
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #8 Skrevet 22. februar 2020 Vaniljekrem og ripssyltetøy. Jeg laget kremen i dag av H-melk, sukker, tahitivanilje, eggeplommer og maisenna. Pisker den litt opp med mikser i morgen før jeg fyller bollene - dvs jeg lager fastelavnsboller med kremen og litt syltetøy bakt inni, à la fylte boller man får feks på Godt brød. I tillegg har jeg tenkt å bake snurrer med sjokolade og bringebær. Anonymkode: 91b2f...b4c 1
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #9 Skrevet 22. februar 2020 Plukker ut innholdet av bollene, blander dette med kokende melk og mandelmasse. Fyller bollene med dette og krem. Mmmm.... Anonymkode: bb12f...66b
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2020 #10 Skrevet 22. februar 2020 Krem, rørte jordbær og pasjonsfrukt. Strør melis oppå. Anonymkode: e6396...3b9
Brunhilde Skrevet 22. februar 2020 #11 Skrevet 22. februar 2020 Jeg er ikke så glad i boller med krem, så jeg tror jeg enten spiser bollene som de er (med rosiner) eller at jeg lager skolebrød med eggekrem og kokos. Om jeg blir overmannet av sløvhet blir det kanskje ikke boller i det hele tatt. Da kan jeg spise "fastelavnssjokolade" i stedet. 😊 2
n0vember Skrevet 22. februar 2020 #12 Skrevet 22. februar 2020 Krem og melisdryss. Liker det enkelt. 2
AnonymBruker Skrevet 23. februar 2020 #13 Skrevet 23. februar 2020 Vanlige hveteboller med pisket krem høres helt feil ut for meg, tror aldri jeg har smakt det 😄 Jeg er vokst opp med fastelavns-Vannbakkels, nyrørt jordbærsyltetøy av bær fra fryseren og masse krem. Barna mine har ikke vært noe glad i vanlig fløtekrem, så her har vi heller hjemmelagde skoleboller med egg/ vaniljekrem. Deigen står og langtidshever nå Anonymkode: 5dd21...d02 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå