Gå til innhold

Risotto


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

Jeg har en risotto type med ost fra "smak av Italia" Hvordan spiser man dette når jeg har ferdiglaget den? Alene som en hovedrett eller har man tilbehør som fisk/kylling/salat?

Anonymkode: 3398a...c50

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Både og.

Gårsdagens var risotto, med pannestekte/dampede aspargesbønnes med salt/pepper/persille og litt sitronsaft over på toppen når de var klare, samt litt oppkuttet i småbiter choriso pølse stekt i panne det ogs.

Rødt, grønt og gult når det var klart, og ordentlig nammenam.

Hva som var hovedrett eller tilbehør på den tallerken kan disuteres :)

Endret av M71
Skrevet

Var det friske asparges du brukte eller fryste?

Anonymkode: 3398a...c50

Skrevet

Friske, men kunne like gjerne brukt fryste :)

 

Skrevet

Ville tro at helt alene blir det litt kjedelig, omtrent som å spise bare pasta med ostesaus til middag? Ville hatt en frisk salat til i alle fall 😊

Anonymkode: 1067f...1de

Skrevet

Vet ikke hvilken risotto du mener, men når jeg lager risotto fra bunn av hjemme så pleier jeg å blande inn steinsopp. Det er himmelskt, også uten kjøtt av noe slag. 

Anonymkode: 27610...97b

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...