AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #1 Skrevet 21. februar 2020 Hei. Jeg har en risotto type med ost fra "smak av Italia" Hvordan spiser man dette når jeg har ferdiglaget den? Alene som en hovedrett eller har man tilbehør som fisk/kylling/salat? Anonymkode: 3398a...c50
M71 Skrevet 21. februar 2020 #2 Skrevet 21. februar 2020 (endret) Både og. Gårsdagens var risotto, med pannestekte/dampede aspargesbønnes med salt/pepper/persille og litt sitronsaft over på toppen når de var klare, samt litt oppkuttet i småbiter choriso pølse stekt i panne det ogs. Rødt, grønt og gult når det var klart, og ordentlig nammenam. Hva som var hovedrett eller tilbehør på den tallerken kan disuteres Endret 21. februar 2020 av M71
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #3 Skrevet 21. februar 2020 Var det friske asparges du brukte eller fryste? Anonymkode: 3398a...c50
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #5 Skrevet 21. februar 2020 Ville tro at helt alene blir det litt kjedelig, omtrent som å spise bare pasta med ostesaus til middag? Ville hatt en frisk salat til i alle fall 😊 Anonymkode: 1067f...1de
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #6 Skrevet 21. februar 2020 Vet ikke hvilken risotto du mener, men når jeg lager risotto fra bunn av hjemme så pleier jeg å blande inn steinsopp. Det er himmelskt, også uten kjøtt av noe slag. Anonymkode: 27610...97b 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå