AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #1 Skrevet 18. februar 2020 Hvordan bruker du kokosmelk i matlaging? Koker ris i? Steker kjøtt i? Heller over som saus. Tar gjerne i mot tips! Anonymkode: 50285...cab
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #2 Skrevet 18. februar 2020 Hjemmelaget indisk; steke kyllingfilet i biter, ha over noen teskjeer med tandoori krydder (aller best fra innvandrerbutikker), hell over kokosmelk, ha i kuttede grønnsaker og la putre i 10 minutter. Serverer med ris, nan og litt yoghurt naturell, en favoritt her! Anonymkode: f1f7b...b38 1
Leo Skrevet 18. februar 2020 #3 Skrevet 18. februar 2020 Kokosmelk er en typisk matvare som, i likhet med for eksempel mel, brukes som en ingrediens. Veldig mange asiatiske oppskrifter fra bl.a. Thailand inneholder kokosmelk. Variantene er utallige så det er bare å google til du finner noe som du tror kan falle i smak. 2
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #4 Skrevet 18. februar 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hjemmelaget indisk; steke kyllingfilet i biter, ha over noen teskjeer med tandoori krydder (aller best fra innvandrerbutikker), hell over kokosmelk, ha i kuttede grønnsaker og la putre i 10 minutter. Serverer med ris, nan og litt yoghurt naturell, en favoritt her! Anonymkode: f1f7b...b38 Nå ble jeg sulten! Takk for tips😋 Anonymkode: 50285...cab
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #5 Skrevet 18. februar 2020 Blander med thai curry og grønnsaker. Anonymkode: 59e3a...2dd 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #6 Skrevet 18. februar 2020 I suppe: fres løk, hvitløk, fersk ingefær og evt chili i litt olje. Tilsett søtpotet/ gulrot/ gresskar i terninger (det du har og liker), vann/ buljong til å dekke, og kok til grønnsakene er møre. Kjør glatt med stavmikser og tilsett kokosmelk, kok opp. Avslutt med saften av en lime og smak til med salt/ pepper. 😋 Anonymkode: cd062...bf4 1
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #7 Skrevet 18. februar 2020 Lager hjemmelaget indisk eller thai curry i ulike varianter, og så bruker jeg det i enkelte supper for å gjøre dem kremet og rund på smak. Anonymkode: 40cfe...69e
Zienna Skrevet 18. februar 2020 #8 Skrevet 18. februar 2020 Jeg bruker ofte kokosmelk i kylling- eller laksegryte. Om du googler thai kylling vil du få opp oppskrifter som ofte inneholder kokosmelk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå