Gå til innhold

Pavlova


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som vet hvordan man skal få en pavlova til å vare? Den skal bare stå over natten, men d hadde blidt domt om skulle bli "soggy"

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Legger du krem oppå marengs vil den jo trekke til seg fuktighet. Personlig synes jeg pavlova som har stått en dag eller to bare er deilig. Synes muligens den blir litt mindre soggy om man har et lag sjokoladeganasj oppå marengsen før kremen går på. 

Skrevet
3 hours ago, Hermine2005 said:

Er det noen som vet hvordan man skal få en pavlova til å vare? Den skal bare stå over natten, men d hadde blidt domt om skulle bli "soggy"

Legg den på rist og la den kjøle helt ned før du legger et kopphåndkle over. Alternativt kan du bare la den stå i ovnen med døra på gløtt over natta, men det går jo ikke hvis du trenger ovnen til noe annet.

Å montere den dagen før den skal spises er ingen god ide, jeg kjenner ikke mange som liker soggy pavolova!

Skrevet

Jeg pakker den forsiktig inn i bakepapir og forsegler hjørnene med klesklyper. Har alltid holdt seg da. Pynter rett før servering.

Anonymkode: b6c35...92e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...