AnonymBruker Skrevet 16. februar 2020 #1 Skrevet 16. februar 2020 Neste helg er det duket for middagsgjester her i heimen. Jeg har lyst å imponere med en 3 retters. Krabbekaker til forrett, men hva passer til hovedrett og dessert? Takknemlig for innspill Anonymkode: 3c511...e30
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2020 #2 Skrevet 16. februar 2020 Krabbekaker Lammeskank Sitronsorbet Anonymkode: 3ec80...1cb
Crema Skrevet 16. februar 2020 #3 Skrevet 16. februar 2020 Torsk eller skrei kunne jo vært godt siden det er sesong nå! Og panna cotta til dessert, det er så enkelt og så digg! Kan varieres i det uendelige! 1
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2020 #4 Skrevet 16. februar 2020 Kveite med pesto Andebryst Trøffelpasta med hjemmelaget pasta Hjemmelaget lasagne Sjokoladefondant Sorbét Sjokolademousse Hjemmelaget iskrem Anonymkode: 97cbe...550
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2020 #5 Skrevet 16. februar 2020 Enig i forslaget om torsk/skrei, men det laget jeg sist... kan kalvefilet være noe? Hilsen Ts. Anonymkode: 3c511...e30
Crema Skrevet 16. februar 2020 #6 Skrevet 16. februar 2020 Kalvefilet er digg! Kanskje med ovnstekte småpoteter og honningglaserte gulrøtter? Eller potetpure og ovnstekt broccoli? Og en god saus.
AnonymBruker Skrevet 16. februar 2020 #7 Skrevet 16. februar 2020 6 minutter siden, Crema skrev: Kalvefilet er digg! Kanskje med ovnstekte småpoteter og honningglaserte gulrøtter? Eller potetpure og ovnstekt broccoli? Og en god saus. Men passer det til krabbekaker ? Anonymkode: 3c511...e30
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå