Gå til innhold

Denne kaka så sykt god ut - men kan noen oversette engelsk oppskrift?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde så lyst å lage denne red velvet ordeokaken, Men er usikker på målene. Hva er en cup? Og sticks og butter? Er det noen som har peiling, eller link til en norsk oppskrift som er tilsvarende? 

Anonymkode: d0a20...eb4

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Cups er jo sånne målekopper. De varierer litt på innhold, men mine er 1 kopp 250 ml, og en halv halvparten.

Anonymkode: 356b6...00b

  • Liker 1
Skrevet
Sitat

1 1/4 c. all-purpose flour 

1/4 c. dutch process cocoa powder
1 tsp. kosher salt
1 c. (2 sticks) butter, cut into chunks
2 c. semisweet chocolate chips
1 c. granulated sugar
1/2 c. packed brown sugar
5 large eggs
1 tbsp. distilled white vinegar
1 tbsp. red food coloring
1 tsp. pure vanilla extract

175 g hvetemel
2ss kakao
1ts  salt
225 g smør
300 g  grovhakket sjokolade
140 g sukker
100 g brunt sukker
5 store egg
1 ss eddik
1 ss rød farge (kraftig, ikke vanlig konditorfarge)
1 ts vaniljeekstrakt

175 grader celsius

 

Jeg satset på at den var amerikansk, hvis ikke er alle målene feil. Jeg gadd ikke oversette glasuren.

Anonymkode: 85185...f4e

  • Liker 3
Skrevet
17 timer siden, AnonymBruker skrev:

Cups er jo sånne målekopper. De varierer litt på innhold, men mine er 1 kopp 250 ml, og en halv halvparten.

Anonymkode: 356b6...00b

Cups er et standard mål som er eksakt.

Det er mange steder på nettet en finner «transformere» for mål, eksempelvis her https://mattips.org/hvor-mye-er-en-cup/

  • Liker 1
Skrevet
41 minutter siden, Brunello skrev:

Cups er et standard mål som er eksakt.

Det er mange steder på nettet en finner «transformere» for mål, eksempelvis her https://mattips.org/hvor-mye-er-en-cup/

Det finnes faktisk flere standarder for hvor mye en cup er: US, kanadisk og metrisk

(Nå høres en metrisk cup litt selvmotsigende ut for meg, da, men pyttsan.)

Anonymkode: cf308...391

Skrevet
20 timer siden, AnonymBruker skrev:

175 g hvetemel
2ss kakao
1ts  salt
225 g smør
300 g  grovhakket sjokolade
140 g sukker
100 g brunt sukker
5 store egg
1 ss eddik
1 ss rød farge (kraftig, ikke vanlig konditorfarge)
1 ts vaniljeekstrakt

175 grader celsius

 

Jeg satset på at den var amerikansk, hvis ikke er alle målene feil. Jeg gadd ikke oversette glasuren.

Anonymkode: 85185...f4e

Tusen takk! 💕 

Anonymkode: d0a20...eb4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...