Gå til innhold

Kakerøre


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Jeg skal bake en sjokoladekake i dag men blir opptatt noen timer med noe annet tidlig i kveld så vurderer å bare lage røra etter jobb og steke den senere på kvelden. Det kan nevnes at røra inneholder natron som hevemiddel og rømme. Kan dette gjøres uten at røra blir ødelagt og bør den stå i kjøleskapet eller kan den stå på benken?.. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eller kan jeg kanskje blande det tørre og våte hver for seg for å spare tid? Leste et sted at kaka kan bli flat om alt blandes og står.. 

Skrevet (endret)

Er det eggedosis i røra? Hvis ja, så faller eggedosisen sammen og resultatet blir ikke vellykket.
Gjør heller klart alt som skal til i kaka, vei og mål opp. Da tar det kortere tid å blande sammen før steking. Du kan risikere at kaka blir misslykket hvis natron begynner å jobbe.
 

Endret av Belima
La til mer informasjon.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...