ukjentjente Skrevet 10. februar 2020 #1 Skrevet 10. februar 2020 Hei! Jeg skal bake en sjokoladekake i dag men blir opptatt noen timer med noe annet tidlig i kveld så vurderer å bare lage røra etter jobb og steke den senere på kvelden. Det kan nevnes at røra inneholder natron som hevemiddel og rømme. Kan dette gjøres uten at røra blir ødelagt og bør den stå i kjøleskapet eller kan den stå på benken?..
ukjentjente Skrevet 10. februar 2020 Forfatter #2 Skrevet 10. februar 2020 Eller kan jeg kanskje blande det tørre og våte hver for seg for å spare tid? Leste et sted at kaka kan bli flat om alt blandes og står..
Belima Skrevet 10. februar 2020 #3 Skrevet 10. februar 2020 (endret) Er det eggedosis i røra? Hvis ja, så faller eggedosisen sammen og resultatet blir ikke vellykket. Gjør heller klart alt som skal til i kaka, vei og mål opp. Da tar det kortere tid å blande sammen før steking. Du kan risikere at kaka blir misslykket hvis natron begynner å jobbe. Endret 10. februar 2020 av Belima La til mer informasjon.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå