AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #1 Skrevet 8. februar 2020 Jeg har aldri brukt balsamico. Hvordan bruker du det? Anonymkode: 6eaaf...da2
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #2 Skrevet 8. februar 2020 Har det på salat eller grønnsaker. Veldig godt sammen med tomater og avokado. Eller har det i saus. Anonymkode: 77ede...faf 3
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #3 Skrevet 8. februar 2020 Blander med olivenolje til vinaigrette. Har i pastasaus. Anonymkode: 93dca...76e 1
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #4 Skrevet 8. februar 2020 Drikker det rett fra flaska Anonymkode: 86c3c...97f 2
Ludovica- Skrevet 8. februar 2020 #5 Skrevet 8. februar 2020 I tomatsauser til f.eks pasta. Også godt i salater med mørkegrønne salatblader, tomat, fetaost/gulost etc gjerne med noe godt brød til man kan dyppe i balsamicoen.
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #6 Skrevet 8. februar 2020 Bruker det som vinaigrette til salater. En klunk olivenolje, en dæsj balsamico, en skje sennep og litt honning røres sammen med salt og pepper, og helles over salaten. God til f.eks. kyllingsalat. Tomatsauser får mer dybde og umami av en dæsj balsamico. Bruker enten det eller Worcestersaus, iblant begge deler. Anonymkode: 8d329...788
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #8 Skrevet 8. februar 2020 Blander med olje og hvitløk og har i salat. Anonymkode: 76061...47e
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #9 Skrevet 8. februar 2020 Bruker det mest på salat, eller på tomat. Kan også ha det på kyllingfilet. Til sommeren tenker jeg også å prøve det på jordbær. Kun fordi de foreslår det i en italiensk reklame på balsamicoeddik. Anonymkode: 85218...157
Brunhilde Skrevet 8. februar 2020 #10 Skrevet 8. februar 2020 Jeg elsker balsamico på salat og syns det er spesielt godt hvis salaten er litt bitter, som ruccola.
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #11 Skrevet 8. februar 2020 Bruker det utelukkende på mozarella, salat, jordbær og iskrem. Og av og til på toast, med ost. Mosto er egentlig bedre til jordbær og iskrem, men den kan være vanskelig å få tak i. Anonymkode: 6c36a...7af
niniel Skrevet 9. februar 2020 #12 Skrevet 9. februar 2020 På salat, kylling, pasta, mozzerella, tomat, sauser, og noen dråper på suppen ved servering. Og så har du den geniale oppfinnelsen balsamicosirup... Prøv det på en god spekeskinke eller på stekt rosenkål!
gard Skrevet 11. februar 2020 #14 Skrevet 11. februar 2020 Hvis en har en god (og da som regel dyr) balsamico så blir den faktisk søtlig og kan brukes på både is og jordbær. Men de billigste variantene er ganske forskjellig fra de dyre - i de billigst variantene så er det mer snakk om eddik og da er det godt i dressinger, i sauser. Den orginale heter forresten Aceto Balsamico Tradizionale di Modena og er kun laget av druejuice og må minst være lagret i 12 år. Se https://www.balsamico.it/
AnonymBruker Skrevet 18. april 2020 #15 Skrevet 18. april 2020 På 8.2.2020 den 11.52, AnonymBruker skrev: Har det på salat eller grønnsaker. Veldig godt sammen med tomater og avokado. Eller har det i saus. Anonymkode: 77ede...faf På 8.2.2020 den 12.43, Ludovica- skrev: I tomatsauser til f.eks pasta. Også godt i salater med mørkegrønne salatblader, tomat, fetaost/gulost etc gjerne med noe godt brød til man kan dyppe i balsamicoen. På 8.2.2020 den 12.57, asterix skrev: Til salat og i sauser. På 8.2.2020 den 13.01, AnonymBruker skrev: Bruker det mest på salat, eller på tomat. Kan også ha det på kyllingfilet. Til sommeren tenker jeg også å prøve det på jordbær. Kun fordi de foreslår det i en italiensk reklame på balsamicoeddik. Anonymkode: 85218...157 På 8.2.2020 den 15.27, Brunhilde skrev: Jeg elsker balsamico på salat og syns det er spesielt godt hvis salaten er litt bitter, som ruccola. Ser det finnes så mye forskjellig balsamico😮 med mango og fersken og sitron og all slags. Hva er det dere bruker? Anonymkode: 6eaaf...da2
Brunhilde Skrevet 18. april 2020 #16 Skrevet 18. april 2020 8 minutter siden, AnonymBruker said: Ser det finnes så mye forskjellig balsamico😮 med mango og fersken og sitron og all slags. Hva er det dere bruker? Anonymkode: 6eaaf...da2 Jeg bruker en balsamico som er litt søtlig, men ikke smakssatt. Tror den kostet en del, men den varer jo lenge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå