AnonymBruker Skrevet 4. februar 2020 #1 Skrevet 4. februar 2020 Hei! Jeg har en ganske stor bit med lettsaltet flesk i fryseren som jeg tenkte å få brukt opp snart. Er litt lei av flesk og duppe, og lurer på om noen har noen tips til noe annet jeg kan lage av dette flesket? 😊 Anonymkode: e135f...79d
Zienna Skrevet 4. februar 2020 #2 Skrevet 4. februar 2020 Har aldri smakt flest og duppe, men det er kanskje noe fra der du kommer fra. Her jeg bor brukes lettsaltet flesk til fisk. Stek på panna som tilbehør til lutefisk, saltfisk, boknafisk, plukkfisk osv.
Meadow Skrevet 4. februar 2020 #3 Skrevet 4. februar 2020 Små biter, sprøstekes og brukes til topping på blomkålsuppe 😊 eller i omelett, eller på pasta med ostesaus. 2
AnonymBruker Skrevet 5. februar 2020 #4 Skrevet 5. februar 2020 Fleskepannekaker? Erter, kjøtt og flesk? Kok ertesuppe med flesk i? I tillegg til det som er nevnt over her. Anonymkode: abab7...fe0
Jytte Skrevet 6. februar 2020 #5 Skrevet 6. februar 2020 Du kan også bruke det i lapskaus sammen med kjøtt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå