LaCoste Skrevet 7. juni 2005 #1 Skrevet 7. juni 2005 Kan man uten problemer spise fersk og hermetisk champignon gjennom hele svangerskapet? Det trodde jeg så absolutt man kunne, så jeg har spist en god del av dette. Er nå i min 34 uke. Det var en bekjent som fortalte meg at jeg ikke måtte spise sopp når man er gravid!? Syntes det var en merkelig påstand. Vet noen av dere noe om dette? Bør man holde seg unna sopp, og da også champignon?
Gjest La Traviata i.i. Skrevet 7. juni 2005 #2 Skrevet 7. juni 2005 På Mattilsynet sine sider står det: "Gravide bør ikke spise sopp fra høyfjellsområdene i Hedmark, Oppland og Nordland sør for Saltfjellet, som alle var spesielt utsatt for radioaktivt nedfall etter Tsjernobyl-ulykken." Champignon fra butikken burde altså gå bra.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå