AnonymBruker Skrevet 4. februar 2020 #1 Skrevet 4. februar 2020 Noen som vil dele sine ukesmenyer? Er så matlei og tom for inspirasjon for tiden. Vi er to voksne og to barn i barnehagealder og dette er hva vi skal ha resten av uka: tirsdag: pasta og kjøttdeig med hjemmelaget tomatsaus onsdag: fiskepinner, potet og råkost torsdag: middagspai med skinke og bacon (Linda Stuhaug sin oppskrift). fredag: taco lørdag: kyllingpanne (Linda stuhaug igjen..) søndag: kjøttkaker, potet, grønnsaker og kålstuing. Håper mange vil dele sine menyer ☺️ Anonymkode: 7dfed...ae9
Luckiness Skrevet 8. februar 2020 #2 Skrevet 8. februar 2020 Mandag: laks/poteter/gulrot/rømme og agurksalat tirsdag: chilli con carne onsdag: kyllingsalat torsdag: fiskeburger fredag: taco lørdag: pizza og salat søndag: wok med kylling + ris til
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2020 #3 Skrevet 8. februar 2020 Mandag: Tomatsuppe m eggebåter og makaroni. Grove rundstykker til. (Muligens pannekaker etterpå) Tirsdag: Hjemmelaget fiskegrateng. Raspet gulrot og eple. Poteter, smeltet smør. Onsdag: Kyllingwok m pasta og hoisinsaus Torsdag: Stekt torsk (eller sei) m ris og brokkoli Fredag : Lasagne Lørdag: Fiskesuppe. Pizza til kvelden Søndag: Lapskaus (kanskje sjokoladekake til dessert) Anonymkode: 3284c...c92 1
AnonymBruker Skrevet 9. februar 2020 #4 Skrevet 9. februar 2020 Her har vi en tid innrettet middag alt for mye etter hva ungene sier de liker. Det har resultert i altfor mye pastaretter. Vi ønsker at de skal lære seg til å like tradisjonell hjemmelaget mat også. De elsker grønnsaker og salater av alle sorter. Mandag: hjemmelaget kjøttsuppe kokt på svineknoke (laget stor gryte i helga, og flere middager er lagt i frysa). Tirsdag: fiskeboller i karrisaus med poteter og gulrot Onsdag: thai kyllinggryte m/ris Torsdag: stekt ørretfilet m/brokkoli, lettrømme og kokte poteter Fredag: pizza Lørdag: risengrynsgrøt. Om kvelden: tapas Søndag: ikke helt bestemt, kanskje lammefrikasè`(siden vi har kjøttet i fryseren). Anonymkode: df87a...83a
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2020 #5 Skrevet 10. februar 2020 Jeg har en på snart 2 år og prøver å lage sunne, enkle og raske retter til middag. Deler meny og oppskrifter på innta hvis du vil følge. Her er denne ukens meny: Anonymkode: e8e8d...f05
Gjest Villfisker Skrevet 10. februar 2020 #6 Skrevet 10. februar 2020 Hiver meg på her, bare så jeg finner den igjen senere
AnonymBruker Skrevet 10. februar 2020 #7 Skrevet 10. februar 2020 Mandag: hjemmelaget blomkålsuppe med bacon og rundstykker til. Bokmål/karrisuppe om dere vil ha mer smak. Tirsdag: skrei (sesong nå) med ertestuing, poteter, gulrøtter, smeltet smør. Kanskje rester av bacon til å drysse på? Torsdag: hjemmelaget fiskegrateng/plukkfisk med flatbrød og revet gulrot (potet til grateng). Rester av skrei kan brukes med annen ønskelig fisk. Fredag: pasta bolognese. Raspe gulrot i sausen om det er rester? Lørdag: Pizza. Porsjonspizza? Skinke, løk, sopp, tomater, ost, pepperoni. Søndag: resteomelett på godt brød. Rester fra ingredienser til pizza? Synes det er greit å basere ukemeny på at noen ingredienser går igjen. Ofte billigere og slipper kaste mat. Anonymkode: 954fe...0c5
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2020 #8 Skrevet 11. februar 2020 13 timer siden, AnonymBruker skrev: Mandag: hjemmelaget blomkålsuppe med bacon og rundstykker til. Bokmål/karrisuppe om dere vil ha mer smak. Tirsdag: skrei (sesong nå) med ertestuing, poteter, gulrøtter, smeltet smør. Kanskje rester av bacon til å drysse på? Torsdag: hjemmelaget fiskegrateng/plukkfisk med flatbrød og revet gulrot (potet til grateng). Rester av skrei kan brukes med annen ønskelig fisk. Fredag: pasta bolognese. Raspe gulrot i sausen om det er rester? Lørdag: Pizza. Porsjonspizza? Skinke, løk, sopp, tomater, ost, pepperoni. Søndag: resteomelett på godt brød. Rester fra ingredienser til pizza? Synes det er greit å basere ukemeny på at noen ingredienser går igjen. Ofte billigere og slipper kaste mat. Anonymkode: 954fe...0c5 Hva med onsdagen? Anonymkode: 14c7a...836
Twilight_Sparkle Skrevet 11. februar 2020 #9 Skrevet 11. februar 2020 Mandag: falafler i pitabrød med tsatsiki og grønnsaker. Tirdag: indisk linsegryte, ris og diverse tilbehør (raita, chutney, papadums, osv), alt rester fra søndag Onsdag: pasta med hvite bønner og kål Torsdag: tomatsuppe og pannekaker Fredag: taco! Denne uka tror jeg det blir fisketaco, med rømme, strimla kål, pico de gallo og torsk stekt med krydder. Lørdag: muligens pai. Søndag: dagen der vi gjerne lager noe som tar lengre tid. Kanskje noe indisk igjen, kanskje lasagne, kanskje en gryte av noe slag. Vi får se.
AnonymBruker Skrevet 11. februar 2020 #10 Skrevet 11. februar 2020 Mandag: sushi (samboeren hadde bursdag) Tirsdag: middagspai med spinat og feta Onsdag: paprika fylt med ris og svarte bønner Torsdag: fiskeburger og hjemmelagde søtpotetfries Fredag: uvisst, vi skal bort på besøk Helgematen blir det vi har lyst på 😊 Anonymkode: ca2a9...85d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå