AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #1 Skrevet 1. februar 2020 Jeg har kjøpt en bedre olivenolje, men jeg har aldri vært vant til å bruke oljer så jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til. Hva bruker dere en finere olivenolje til?😊 Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #2 Skrevet 1. februar 2020 Har den på salat, grønnsaker, fisk etc rett før jeg spiser det. Anonymkode: 86f4e...fdf
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2020 #3 Skrevet 2. februar 2020 Hvorfor kjøper du noe du ikke vet hva du skal bruke til? 🙄 Anonymkode: 13ba7...b12 1
AnonymBruker Skrevet 2. februar 2020 #4 Skrevet 2. februar 2020 På 1.2.2020 den 21.58, AnonymBruker skrev: Har den på salat, grønnsaker, fisk etc rett før jeg spiser det. Anonymkode: 86f4e...fdf Er det vesentlig at det er rett før?😊 Jeg har lurt litt på å prøve det på ovnsbakt torsk - bør jeg da ha det på etter steking? Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2020 #6 Skrevet 3. februar 2020 Jeg bruker det på pasta, salater, på mat generelt (istedenfor annen dressing/saus), på vaniljeis (ikke alle typer som passer på is riktignok) og til å dyppe brød i. Anonymkode: bd2a7...4a3
Djungelvrål Skrevet 3. februar 2020 #7 Skrevet 3. februar 2020 49 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker det på pasta, salater, på mat generelt (istedenfor annen dressing/saus), på vaniljeis (ikke alle typer som passer på is riktignok) og til å dyppe brød i. Anonymkode: bd2a7...4a3 Hvorfor i all verden skal man ha olje på iskrem? Æsj, nå ble jeg litt kvalm av tanken.
AnonymBruker Skrevet 3. februar 2020 #8 Skrevet 3. februar 2020 10 timer siden, Apocalypte skrev: Hvorfor i all verden skal man ha olje på iskrem? Æsj, nå ble jeg litt kvalm av tanken. Det har jeg hørt flere ganger🙂 en av de overraskende tingene man visstnok skal kunne bruke olivenolje til😊 Anonymkode: de724...da5 1
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #9 Skrevet 17. februar 2020 Det står jo litt på hver enkelt olivenolje om hva den passer til, og da står det blant annet grønnsaker og hvitt kjøtt. Hvis jeg skal bruke den til kylling, tar jeg den da på etter den er tilberedt? Og grønnsakene etter de er kokt? Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #10 Skrevet 17. februar 2020 1 time siden, AnonymBruker skrev: Det står jo litt på hver enkelt olivenolje om hva den passer til, og da står det blant annet grønnsaker og hvitt kjøtt. Hvis jeg skal bruke den til kylling, tar jeg den da på etter den er tilberedt? Og grønnsakene etter de er kokt? Anonymkode: de724...da5 Ja Anonymkode: f9327...f17 1
Pinkee Skrevet 17. februar 2020 #11 Skrevet 17. februar 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Det står jo litt på hver enkelt olivenolje om hva den passer til, og da står det blant annet grønnsaker og hvitt kjøtt. Hvis jeg skal bruke den til kylling, tar jeg den da på etter den er tilberedt? Og grønnsakene etter de er kokt? Anonymkode: de724...da5 Når du skriver, finere olivenolje, så regner jeg med det er extra virgin, den bruker du på mat, etter at den er tilberedt. Eller har den i en skål å dypper brød i. Den skal ikke varmes opp.
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #12 Skrevet 17. februar 2020 På 3.2.2020 den 2.25, Apocalypte skrev: Hvorfor i all verden skal man ha olje på iskrem? Æsj, nå ble jeg litt kvalm av tanken. Tja, jeg hørte det først igjennom menyen til gutta på haugen. Da på softis. Prøvde på vaniljeis selv, og det er faktisk ganske godt😊 Men må selvsagt ha riktig type olivenolje. Anonymkode: bd2a7...4a3
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #13 Skrevet 17. februar 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Tja, jeg hørte det først igjennom menyen til gutta på haugen. Da på softis. Prøvde på vaniljeis selv, og det er faktisk ganske godt😊 Men må selvsagt ha riktig type olivenolje. Anonymkode: bd2a7...4a3 Hvilken bruker du da?😀 Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #14 Skrevet 17. februar 2020 5 timer siden, Pinkee skrev: Når du skriver, finere olivenolje, så regner jeg med det er extra virgin, den bruker du på mat, etter at den er tilberedt. Eller har den i en skål å dypper brød i. Den skal ikke varmes opp. Ja mener en dyrere olje fra feks olivenlunden😊 den skal altså bare brukes etter tilberedning, rett før man spiser det? Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2020 #15 Skrevet 17. februar 2020 På godt ferskt stenovnsbakt brød. Anonymkode: 17cdc...f1f
Miss-Grey Skrevet 17. februar 2020 #16 Skrevet 17. februar 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja mener en dyrere olje fra feks olivenlunden😊 den skal altså bare brukes etter tilberedning, rett før man spiser det? Anonymkode: de724...da5 Det kommer helt an på hvilken type olje du har. Olivenlunden har mange ulike oljer med ulikt bruksområde. Google det som står på etiketten eller spør i butikken. 🙂
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2020 #17 Skrevet 18. februar 2020 Dyppe ferske brødbiter i en skål olivenolje med enten salt eller hvitløk ! Anonymkode: 8f4ca...1b1
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2020 #18 Skrevet 21. februar 2020 På 17.2.2020 den 23.56, AnonymBruker skrev: Hvilken bruker du da?😀 Anonymkode: de724...da5 Den siste jeg kjøpte var juleolivenoljen til olivenlunden. Tidligere har jeg brukt en annen, men jeg husker ikke hvilken det var. Italiensk olivenolje iallfall. Anonymkode: bd2a7...4a3
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2020 #19 Skrevet 12. mars 2020 Er det noen som har prøvd denne?😊 Anonymkode: de724...da5
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2020 #20 Skrevet 19. mars 2020 On 3/12/2020 at 2:55 PM, AnonymBruker said: Er det noen som har prøvd denne?😊 Anonymkode: de724...da5 Den ser bra ut. Oljeplattformen er ganske bra også. Ganske bra kvalitet og enklere utvalg direkte fra produsenter: https://oljeplattformen.no Anonymkode: ccb64...6ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå