AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #1 Skrevet 1. februar 2020 Såh.. skal prøve å lage kake med strøssel i bunnen. På alle kakene jeg finner så er det typ vaniljekake og sånt som det er strøssel i. Vil det funke å lage sukkerbrød eller er det så luftig kake at strøsselet vil synke? Anonymkode: e353b...084 1
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #2 Skrevet 1. februar 2020 For å være sikker hadde jeg bare fulgt en oppskrift som er laget for det. Da blir det iallefall ikke feil. F.eks: https://sallysbakingaddiction.com/easy-homemade-funfetti-cake/ Anonymkode: 62812...9bb
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #3 Skrevet 1. februar 2020 Jeg ville testet på sukkerbrød. Røren er tykk nok tror jeg. Prøv noen dager i forveien, kan fryses. Anonymkode: 6e37c...dfd
AnonymBruker Skrevet 1. februar 2020 #4 Skrevet 1. februar 2020 Bruker å ha strøssel i vanlige lyse muffins, går helt fint. Anonymkode: 46824...a0e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå