Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha nytt komfur og i butikken anbefalte de oss dampovn. Noen som har erfaring med det?

Hilsen Trille

Skrevet

Det har jeg aldri hørt om. :o

Skrevet

Har dampovn .. og det skulle være SÅÅÅÅÅ bra .. - og har aldri brukt den... :roll:

Så lenge jeg har varmluft - grill og over og undervarme + innebygd termometer .. holder det i massevis..

Skrevet

Hva er det som skal være så bra, og hvorfor har du ikke brukt det?

Hilsen Trille

Skrevet

Dampovn skal være bra fordi den bevarer næringsstoffene i maten bedre enn andre tilberedingsmetoder. Jeg ser for meg at den er best til fisk og grønnsaker eller andre ting som kan kokes. Damping og koking er jo nesten det samme.

Skrevet

Hvordan fungerer en slik en?

Kan man koke i den?

Gjest gjest1
Skrevet

Damp kan også være bra når man baker! Har ikke dampovn, men løser det med å sette temperaturen ca. 25 grader høyere enn oppskriften sier, setter inn bollebrettet, slenger ca. 1 dl vann i bunn av ovnen, lukker døren og setter temp. til det den skal være. Bollene/rundstykkene hever bedre og blir saftigere (virker det som ihvertfall!)

Skrevet

Det må jo være genialt til damping av grønnsaker! *ønske seg*

Skrevet

Da må det jo nesten bli dampovn.

(Hvor kommer dampen fra? Må man fylle på vann?)

Hilsen Trille

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...