Gå til innhold

Dampovn


Mrs. K

Anbefalte innlegg

Vi skal ha nytt komfur og i butikken anbefalte de oss dampovn. Noen som har erfaring med det?

Hilsen Trille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har dampovn .. og det skulle være SÅÅÅÅÅ bra .. - og har aldri brukt den... :roll:

Så lenge jeg har varmluft - grill og over og undervarme + innebygd termometer .. holder det i massevis..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er det som skal være så bra, og hvorfor har du ikke brukt det?

Hilsen Trille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dampovn skal være bra fordi den bevarer næringsstoffene i maten bedre enn andre tilberedingsmetoder. Jeg ser for meg at den er best til fisk og grønnsaker eller andre ting som kan kokes. Damping og koking er jo nesten det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest gjest1

Damp kan også være bra når man baker! Har ikke dampovn, men løser det med å sette temperaturen ca. 25 grader høyere enn oppskriften sier, setter inn bollebrettet, slenger ca. 1 dl vann i bunn av ovnen, lukker døren og setter temp. til det den skal være. Bollene/rundstykkene hever bedre og blir saftigere (virker det som ihvertfall!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da må det jo nesten bli dampovn.

(Hvor kommer dampen fra? Må man fylle på vann?)

Hilsen Trille

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...