AnonymBruker Skrevet 30. januar 2020 #1 Skrevet 30. januar 2020 Hei Jeg skal lage leverpostei av lammelever, og jeg tenkte å lage litt mye. Lurer på om det går an å fryse ned noe? Anonymkode: 0c616...8e6
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2020 #3 Skrevet 30. januar 2020 Ja hvorfor skulle ikke det gå? Frys i små porsjoner. Anonymkode: dbb21...ced 1
AnonymBruker Skrevet 30. januar 2020 #4 Skrevet 30. januar 2020 Takk for svar:) var usikker, det er ikke alt som går an å fryse, eller det går jo fysisk, men smaken går kanskje ikke helt.. Anonymkode: 0c616...8e6
Leo Skrevet 30. januar 2020 #5 Skrevet 30. januar 2020 Det går helt fint! Bare husk at smaken på tillaget mat som inneholder en del fett, slik leverpostei gjerne gjør, gjerne blir dårligere hvis den blir liggende for lenge i fryseren. Jeg ville nok derfor ikke ha laget mer enn det som spises i løpet av et par - tre måneder. Nå er den ikke dårlig eller uspiselig senere heller, men smaken er ikke den samme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå