Gå til innhold

kan flytende melange erstatte to spiseskjeer smeltet smør i "cake in a cup"?


Anbefalte innlegg

Skrevet

er snakk om sånn kake man lager røre og setter den i en kopp i mikroen. Skal ha to ss smeltet smør, men har bare flytende melange.. blir det noen forskjell å bruke det i steden?

Anonymkode: a2a1f...b58

Videoannonse
Annonse
Skrevet

plis svar jeg har lyst på det nu!

Anonymkode: a2a1f...b58

Skrevet
1 minutt siden, Albbas skrev:

Må da gå fint? 

men hva med smaken tror du?

Anonymkode: a2a1f...b58

Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

men hva med smaken tror du?

Anonymkode: a2a1f...b58

Kommer jo an på om du liker margarin eller ei. Jeg syns alltid smør er best, andre hater smør og vil foretrekke med margarin (flytende eller ei). 

Det blir nok spiselig! 

Skrevet

Prøv. Og gi oss beskjed etterpå om det blir like godt.

Anonymkode: 8a164...997

Skrevet

ok, sjefer, jeg tester det nu!

Anonymkode: a2a1f...b58

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Ja. Går nok bra det.

Skrevet

tja, det var da helt greit. Jeg tror ikke det at jeg brukte flytende melange gjorde noe fra eller til. Men ekte sjokoladekake og brownies er noe helt annet. Dette dugde for nå.

Rapport avlevert.

Anonymkode: a2a1f...b58

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...