AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #1 Skrevet 28. januar 2020 er snakk om sånn kake man lager røre og setter den i en kopp i mikroen. Skal ha to ss smeltet smør, men har bare flytende melange.. blir det noen forskjell å bruke det i steden? Anonymkode: a2a1f...b58
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #2 Skrevet 28. januar 2020 plis svar jeg har lyst på det nu! Anonymkode: a2a1f...b58
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #4 Skrevet 28. januar 2020 1 minutt siden, Albbas skrev: Må da gå fint? men hva med smaken tror du? Anonymkode: a2a1f...b58
Gjest Albbas Skrevet 28. januar 2020 #5 Skrevet 28. januar 2020 Just now, AnonymBruker said: men hva med smaken tror du? Anonymkode: a2a1f...b58 Kommer jo an på om du liker margarin eller ei. Jeg syns alltid smør er best, andre hater smør og vil foretrekke med margarin (flytende eller ei). Det blir nok spiselig!
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #6 Skrevet 28. januar 2020 Prøv. Og gi oss beskjed etterpå om det blir like godt. Anonymkode: 8a164...997
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #7 Skrevet 28. januar 2020 ok, sjefer, jeg tester det nu! Anonymkode: a2a1f...b58
AnonymBruker Skrevet 28. januar 2020 #9 Skrevet 28. januar 2020 tja, det var da helt greit. Jeg tror ikke det at jeg brukte flytende melange gjorde noe fra eller til. Men ekte sjokoladekake og brownies er noe helt annet. Dette dugde for nå. Rapport avlevert. Anonymkode: a2a1f...b58
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå