Gå til innhold

Frosne skalldyr fra Meny. Hva bruke det til?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kjøpte noen frosne skalldyr på Meny som var på tilbud for en stund siden.

Det inneholder 2 typer blekksprut, reker, blåskjell og en musling, alt uten skall/skjell.

Noen som har erfaring med å bruke det i mat? Og hvordan det er frossent kontra ferskt?

Jeg tenker å prøve å finhakke løk og paprika og å surre dette litt i olivenolje, og å ta i kokosmelk, litt fløte, langstrimlet gulrot, tomatpuré og en dæsj med currypaste. Samt litt chiliolje for å få den litt hot (men ikke veldig), og å ha over noe fersk koriander til slutt. Deretter justere med syre og salt. (Kommer til å lage den med en del hvitvinseddik siden syre er greit med skalldyr). Og så tilsette ferdig tinte skalldyrene mot slutten og servere med tagliatelle. Så det blir en slags pastasaus og suppe i ett.

Blir det suksess?

Anonymkode: ef318...e98

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...