AnonymBruker Skrevet 27. januar 2020 #1 Del Skrevet 27. januar 2020 Kjøpte noen frosne skalldyr på Meny som var på tilbud for en stund siden. Det inneholder 2 typer blekksprut, reker, blåskjell og en musling, alt uten skall/skjell. Noen som har erfaring med å bruke det i mat? Og hvordan det er frossent kontra ferskt? Jeg tenker å prøve å finhakke løk og paprika og å surre dette litt i olivenolje, og å ta i kokosmelk, litt fløte, langstrimlet gulrot, tomatpuré og en dæsj med currypaste. Samt litt chiliolje for å få den litt hot (men ikke veldig), og å ha over noe fersk koriander til slutt. Deretter justere med syre og salt. (Kommer til å lage den med en del hvitvinseddik siden syre er greit med skalldyr). Og så tilsette ferdig tinte skalldyrene mot slutten og servere med tagliatelle. Så det blir en slags pastasaus og suppe i ett. Blir det suksess? Anonymkode: ef318...e98 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 27. januar 2020 #2 Del Skrevet 27. januar 2020 Høres godt ut, det du sier 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå