Gå til innhold

Tilbehør til frossen fiskegrateng?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags tilbehør bruker dere til frossen fiskegrateng? :) typ. findus god og gammeldags. 

Anonymkode: 59697...139

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ketchup og sennep og bbq-sauce!

Anonymkode: 413a0...5f3

  • Liker 2
Skrevet

Poteter, smeltet smør, revet gulrot og kokt kålrot

Anonymkode: 91bbb...dc0

  • Liker 6
Gjest Alkoholist
Skrevet (endret)

Smeltet smør og revet gulrot. 

Endret av Alkoholist
Skrevet

Jeg bruker dampede grønnsaker som brokkoli og rotgrønnsaker, eller revet gulrot.
Og en saus, hollandaise eller sandefjordsmør for eksempel.
Og alt etter hvor mange porsjoner gratengen skal holde for, så har jeg noen ganger kokt potet eller noe annet som metter ekstra ved siden av.

Det er vel knapt 160g fisk i en form på 540g, som da tilsvarer fiskemengde for ca en porsjon. Man beregner normalt 150-200g fisk pr middagsporsjon.

Anonymkode: 8a9fa...52e

  • Liker 2
Skrevet

Revet gulrot og/eller kokte poteter + gjerne litt smeltet smør til potetene. Er jo allerede saus i gratengen så lager ikke noe saus til.

Anonymkode: 733a3...3ef

  • Liker 1
Skrevet

Revet gulrot. Smeltet smør på selve fiskegratengen. Nydelig kombinasjon!

Anonymkode: 271e7...136

  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar alle! :) Endte med poteter, smeltet smør og skjærte opp en del grønnsaker jeg hadde liggende og stekte dem i ildfast form med litt olje og sitronpepper på (purreløk, brokkoli, løk, gulrot og paprika). Ble veldig godt. :)

Anonymkode: 59697...139

Skrevet

I stedet for å smelte smør bruker jeg ofte Remulade.

Ellers er tilbehøret masse grønnsaker, sitron + krydder, og jeg kan også koke poteter til.

Anonymkode: 76dac...ce4

Skrevet

Smeltet smør og revet eller kokt gulrot.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...