AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #1 Skrevet 26. januar 2020 Hva slags tilbehør bruker dere til frossen fiskegrateng? typ. findus god og gammeldags. Anonymkode: 59697...139
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #2 Skrevet 26. januar 2020 Ketchup og sennep og bbq-sauce! Anonymkode: 413a0...5f3 2
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #3 Skrevet 26. januar 2020 Poteter, smeltet smør, revet gulrot og kokt kålrot Anonymkode: 91bbb...dc0 6
Gjest Alkoholist Skrevet 26. januar 2020 #4 Skrevet 26. januar 2020 (endret) Smeltet smør og revet gulrot. Endret 26. januar 2020 av Alkoholist
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #5 Skrevet 26. januar 2020 Jeg bruker dampede grønnsaker som brokkoli og rotgrønnsaker, eller revet gulrot. Og en saus, hollandaise eller sandefjordsmør for eksempel. Og alt etter hvor mange porsjoner gratengen skal holde for, så har jeg noen ganger kokt potet eller noe annet som metter ekstra ved siden av. Det er vel knapt 160g fisk i en form på 540g, som da tilsvarer fiskemengde for ca en porsjon. Man beregner normalt 150-200g fisk pr middagsporsjon. Anonymkode: 8a9fa...52e 2
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #6 Skrevet 26. januar 2020 Revet gulrot og/eller kokte poteter + gjerne litt smeltet smør til potetene. Er jo allerede saus i gratengen så lager ikke noe saus til. Anonymkode: 733a3...3ef 1
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #7 Skrevet 26. januar 2020 Revet gulrot. Smeltet smør på selve fiskegratengen. Nydelig kombinasjon! Anonymkode: 271e7...136 1
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2020 #8 Skrevet 26. januar 2020 Takk for svar alle! Endte med poteter, smeltet smør og skjærte opp en del grønnsaker jeg hadde liggende og stekte dem i ildfast form med litt olje og sitronpepper på (purreløk, brokkoli, løk, gulrot og paprika). Ble veldig godt. Anonymkode: 59697...139
AnonymBruker Skrevet 27. januar 2020 #9 Skrevet 27. januar 2020 I stedet for å smelte smør bruker jeg ofte Remulade. Ellers er tilbehøret masse grønnsaker, sitron + krydder, og jeg kan også koke poteter til. Anonymkode: 76dac...ce4
Lady Lovelylocks Skrevet 27. januar 2020 #10 Skrevet 27. januar 2020 Smeltet smør og revet eller kokt gulrot.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå