AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #1 Skrevet 25. januar 2020 Jeg har marinert kyllingbiter siden i går kveld og skal bruke den på pizza. Skal jeg legge de bitene på rå eller må de stekes først? Jeg tenker rå siden pizzaen vil stå inne i ca 25 minutter. Anonymkode: 14511...fe8
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #2 Skrevet 25. januar 2020 Jeg ville stekt dem først, i hvert fall brunet dem i panna. Anonymkode: c611a...cd4 2
Lemmon Skrevet 25. januar 2020 #4 Skrevet 25. januar 2020 Hvorfor steke pizza i 25 min? Stek på så høy temp som mulig, minst 250grader i va 10-12 min. Ikke legg på kyllingen rå om det er kylling tilsatt vann, i alle fall ikke på så lav temp at du må ha så lang steketid. Da vil pizzaen bli «våt»
applestories Skrevet 25. januar 2020 #5 Skrevet 25. januar 2020 Jeg steker litt først om bitene er tykke, legger på rå om de er veldig tynne. Det er ikke nødvendig å steke før du har dem i ovnen - hele kyllingfileter blir jo vanligvis gjennomstekt på 20 minutter på 200 grader. Men akkurat kylling er jeg nok litt ekstra forsiktig med, spesielt når jeg serverer til andre. 1
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #6 Skrevet 25. januar 2020 Ville i det minste brunet de, ettersom det er kylling. Annet kjøtt legger jeg rått på, som biff eller svin. Anonymkode: d53d6...24b
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #7 Skrevet 25. januar 2020 Jeg valgte å brune de, gjennomstekt blir de i stekeovnen. Jeg bruker vanligvis kjøttdeig på pizza, men idag skal jeg ha besøk og ville prøve å lage noe thai inspirert. Skal faktisk klemme litt lime over pizzaen denne gangen også 😊 Anonymkode: 14511...fe8
Taluno Skrevet 25. januar 2020 #8 Skrevet 25. januar 2020 Jeg bruner både kylling, svin og storfe om jeg skal ha de i biter på pizza. Baconbiter legger jeg på pizzaen rå. Men om det er pizza som skal stå lenge i ovnen, og kjøttbitene er små, som biffstrimler for eksempel, så bruner jeg dem i stekepanne, og legger over pizzan 10-15 minutter før den er ferdig. Jeg bruner dem for at de ikke skal miste så mye væske oppå pizzaen, pluss at jeg synes det er lettere krydre dem etter ønske i stekpanne. 1
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2020 #9 Skrevet 25. januar 2020 Jeg ville brunet dem i panna først Anonymkode: 4c6aa...41d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå