Gå til innhold

Hva foretrekker du under eller oppå gu/hvitost?


Anbefalte innlegg

Skrevet
1 minutt siden, Lill3My said:

Ovnsbakt brie, det er helt magisk! Gjerne sammen med litt honning og nøtter.

og, litt off tipic, men det VeRSTE , som jeg ikke har smakt men bare observert, er: kneipbrød, oeverpostein, smelta ost...altså ostesmørbrød med leverpostei! True story 🙈

Det er godt med leverpostei og smeltet ost. 

Anonymkode: 8fcb2...128

  • Liker 2
Skrevet

Smør og jordbærsyltetøy, eller skinke under og paprika over 😍 med norvegia så klart 

Anonymkode: 35250...002

  • Liker 1
Skrevet
6 minutter siden, Lill3My skrev:

Ovnsbakt brie, det er helt magisk! Gjerne sammen med litt honning og nøtter.

og, litt off tipic, men det VeRSTE , som jeg ikke har smakt men bare observert, er: kneipbrød, oeverpostein, smelta ost...altså ostesmørbrød med leverpostei! True story 🙈

Har aldri skjønt hva som er godt med varm leverpostei jeg heller  🙂 den skal være kald med agurk eller rødbeter på! Men mange inspirerende forslag her

Skrevet

Rød paprika, eple, jordbær, klementinbåter, syltetøy. Ikke alt på en gang da.

Skrevet

Fikk tips fra en taxisjåfør på kypros tror jeg det var, om å ha vannmelon oppå hvitost (slik de gjorde det), og det viste seg å være kjempegodt :) 

Anonymkode: fda52...7a0

Skrevet

På hvitost må det være tynne epleskiver, grønne syrlige epler er best på. 

Anonymkode: 23c81...449

Skrevet

På Norvegia bruker jeg røde paprikaringer, det er sunt og godt.

Er ostesmørbrødet varmt, bruker jeg skiver av tomat og oregano oppå. Har jeg skinke i hus, legger jeg en skive under osten. Ketchup eller tomatpure smurt i et tynt lag på brødskiven før alt det oppå.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...