Gå til innhold

Hva foretrekker du under eller oppå gu/hvitost?


Anbefalte innlegg

Jeg liker Norvegia fordi den er så lett å spise med "mye" på. Da går det i reddiker oppå og salatblader under ( favoritt) 

Fetaost i tynne skiver med tomatskiver med litt salt og pepper :spise: jeg liker alle oster unntatt dessertoster! Og da er tilbehør ofte agurk og hjertesalat fordi det er nøytrale smaker, men hever smaken likevel. 

Og så kan jeg godt sitte og spise både mozerella og fetaost på små kjeks mens jeg spiser marinerte oliven. Hva bruker dere? 

 

Fortsetter under...

3 minutter siden, Sliten&kjørt52 skrev:

Kaviar under, -Paprika oppå. Ikke samtidig da. Noen ganger purre, eller rå løk.

-Rå løk passer til masse, og koster mindre enn en plastpose...

a.

Ja, kaviar er godt sammen med ost. Er glad i løk men har ikke prøvd det. Det skal jeg. 

2 minutter siden, Lill3My skrev:

Mozzarella + tomat + egg eller avokado med oregano og litt pepper er magisk! Gjerne spist innpakket i salatblad

Digger også kombinasjonen av sterk pepperoni og ost 😍

Den kombinasjonen har jeg ikke hørt om før. Men oste-elsker som jeg er, så blir jeg happy for alle forslag! 

Annonse

Bremyk under osten, på toppen rå løk, både rød, gul, purre, hvitløk, paprika, appelsin, syltetøy, løvtynn kokt skinke, eple... også videre😅 alt som er godt kan spises på norvegia omtrent😁

Anonymkode: 15cb4...842

  • Liker 1

Annonse

Annonse

Hvis jeg skal ha ost som pålegg på ei "kald" skive vil jeg bare ha et lag meierismør under og ikke noe mer. Osten må helst være helt fersk, og da smaker det aller best med fersk loff.

Hvis jeg skal lage ostesmørbrød er det enten to grove skiver med meiersmør og ost mellom som steker i meierismør, eller to enkle skiver med dijonsennep, ost og bacon.

Jeg er visst litt kjedelig når det kommer til gulost.

Blåmuggost spiser jeg gjerne på pepperkake eller ritzkjeks. Fetaost er godt i salater eller til stekt svinekjøtt. Mozarella og dessertoster er bortkastet å bruke kalorier på, det gi meg ikke noe,

  • Liker 1

Ovnsbakt brie, det er helt magisk! Gjerne sammen med litt honning og nøtter.

og, litt off tipic, men det VeRSTE , som jeg ikke har smakt men bare observert, er: kneipbrød, oeverpostein, smelta ost...altså ostesmørbrød med leverpostei! True story 🙈

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...