AnonymBruker Skrevet 24. januar 2020 #1 Skrevet 24. januar 2020 Bruker en oppskrift med 50% grovt mel eller ferdig blanding til dette, men brødet blir jo kompakt og halv høyde av vanlig brød. Hvordan får jeg det luftig og lett? Anonymkode: 84876...8d3
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2020 #2 Skrevet 24. januar 2020 Litt bakepulver i degen, la det heve lenge, gjerne 3 timer før forming og like lenge etter. Slå ned deigen flere ganger under heving. Anonymkode: b46ac...1a1
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2020 #3 Skrevet 24. januar 2020 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Litt bakepulver i degen, la det heve lenge, gjerne 3 timer før forming og like lenge etter. Slå ned deigen flere ganger under heving. Anonymkode: b46ac...1a1 Hadde i bakepulver, men kanskje prøve lengre hevetid. Anonymkode: 84876...8d3
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2020 #4 Skrevet 24. januar 2020 La brødet heve lenge! Gjerne natta over, og minst 8 timer. Anonymkode: 076a1...104
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2020 #5 Skrevet 24. januar 2020 Bruk gjærstarter. Varm det våte til fingervarmt vann, tilsett gjær og litt sukker/honning selv om det ikke står i oppskriften. En teskje er nok. Så blander du gjær, sukker og det våte med en visp og lar det stå 5-10-15 minutter. Da ser du at det bobler og gjæren er aktiv. Så tilsetter du det våte i det tørre og elter godt, som vanlig. Anonymkode: 3f2e0...610 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå