Gjest Étoile Skrevet 4. juni 2005 #1 Skrevet 4. juni 2005 Har en fetaost (blokk) som har ligget åpnet i tett boks i... tja minst en uke. Har kastet originalemballasjen så aner ikke hva som stod på den. Er den fremdeles ok å spise? Hvor lenge holder den?
Gjest piaf Skrevet 4. juni 2005 #2 Skrevet 4. juni 2005 Jeg pleier å kjøpe gresk feta i vakumpakket plast, den holder seg i tre dager etter åpning. Det samme gjelder fersk chèvre, så det skjer nok en endring i bakteriefloraen i ferskost hvis den lagres utover dette. Når fetaen ligger i olje, saltlake o.l. er jeg imidlertid usikker på holdbarheten, men antakeligvis er den lengre?
Gjest Étoile Skrevet 4. juni 2005 #3 Skrevet 4. juni 2005 Ok, den ligger ikke i lake eller olje, de vet jeg pleier å holde ganske lenge. Kaster den jeg, takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå