AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #1 Skrevet 12. januar 2020 Vi blir rundt 80 stykker til mat. Jeg har tenkt å ha scampi i spekeskinke med lærlinger til som forrett. Men jegstår helt fast på hovedrett 😳 Føler fiskesuppe fort blir kjedelig 🙈 Anonymkode: 3902e...bf2
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #3 Skrevet 12. januar 2020 Oi autokorrekt sto på 😂 Løkringer skulle det stå 😂 Anonymkode: 3902e...bf2 2
Tough cookie Skrevet 12. januar 2020 #4 Skrevet 12. januar 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Oi autokorrekt sto på 😂 Løkringer skulle det stå 😂 Anonymkode: 3902e...bf2 😀Jeg trodde du skulle servere scampien med kokkelærlinger attåt.. 10
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #5 Skrevet 12. januar 2020 Akkurat nå, Anne 69 skrev: 😀Jeg trodde du skulle servere scampien med kokkelærlinger attåt.. Ja det hadde vært noe 😂🤣 Anonymkode: 3902e...bf2
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #6 Skrevet 12. januar 2020 Hva med noe gryterett ol? Anonymkode: 7f2ed...1a0
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #7 Skrevet 12. januar 2020 Gryterett, lapskaus, lasagne eller noe slikt? Anonymkode: 22dfd...8f1
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #8 Skrevet 12. januar 2020 Syns ikke scampi i spekeskinke og løkringer var en veldig god kombo til forrett. Ville gått for noe friskere enn løkringer til. En liten rukkolasalat med noe appelsin eller granateple til. God hjemmelaget burger med løkringer evt til hovedrett? Anonymkode: 9c8d2...a07 9
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #10 Skrevet 12. januar 2020 Jeg ville ha gått for biriyani med kylling. Anonymkode: a6bfc...ddd
AnonymBruker Skrevet 12. januar 2020 #11 Skrevet 12. januar 2020 Syntes fiskesuppe er kjempegodt og kan jo fint passe til forretten dere tenkte. Lager noen ganger denne her med rød pesto og med godt brød til (gjerne foccacia eller urtebrød) : https://www.godt.no/oppskrift/6485/kremet-fiskesuppe Anbefales, den er litt mer smakfull og mer «festsuppe» en vanlig syntes jeg. Anonymkode: 275c5...d37 2
Juniper Skrevet 13. januar 2020 #12 Skrevet 13. januar 2020 Skal dere lage maten selv eller er det et serveringssted som lager det? Hvis dere lager selv: Forrett: scampi med paprikasaus på ruccolasalat (inkl appelsin, granateple el), alternativt spekeskinke viklet rundt cantalopemelon pluss litt tilbehør. Hovedrett: helstekte lammelår, med rotgrønnsaker, sopp og diverse. Rosmarinpoteter, bakte tomater jo mer tilbehør, jo mindre kjøtt vil det gå Dessert: Browniekake med vaniljeis. Følg med på tilbud på kjøtt, og hamstre. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå