Gå til innhold

Scampi eller reker til fiskesuppe?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva er best å bruke av scampi eller reker i fiskesuppe? Er der noen spesiell forskjell? Er veldig glad i reker, men har aldri brukt det i fiskesuppe før. Kjøper dere ferdigrensket i lake eller rensker dere selv? Og skal reken trekke like lenge som fisken? :) Hilsen nybegynner på kjøkkenet, så ikke mobb :P 

Anonymkode: bce44...93b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Reker, ferske er best. Ikke trekke like lenge som fisken. Sleng de oppi rett før du serverer

Anonymkode: 5e6e2...85e

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reker by far + at en helst skal holde seg langt unna scampi

Legg de oppi rett før servering

Endret av Fru Uperfekt
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker også reker best. Som de andre skriver, de skal ikke trekke, bare bli såvidt gjennomvarme, ellers blir de seige. 

Jeg bruker aldri reker i lake, men jeg vet det finnes noen (dyre) som visstnok skal være ok i supper, pasta etc. I fiskesuppe trenger man ikke så veldig mange, så jeg tar meg bryet med å skrelle selv. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...